Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár Arkrektor 07 FC
pilu fulldef Tactiek Def2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten solid
excellent Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Szeles speelt de bal door. Bragança kopt de bal weg. Dankó rent richting de bal. Dankó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jedlik probeert naar een medespeler te passen. Lajber rent richting de bal. Lajber passt de bal in één keer door. Daar is Fonnyadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonnyadt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brecska passt de bal met de wreef. Lajber heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Arkrektor 07 FC 0:1

13e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlik verovert de bal door een tackle van achteren. Jedlik met een sublieme pass. Rîuleţ is nu in balbezit. Rîuleţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Dankó geeft de bal voor. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Orosz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orosz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rîuleţ raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bircan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Corregedor speelt de bal door. Dankó is nu in balbezit. Dankó probeert naar een medespeler te passen. Rîuleţ heeft problemen om de bal te vangen. Rîuleţ schiet op doel. Szeles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Fonnyadt is nu in balbezit. Bragança is nu in balbezit. Fonnyadt verovert de bal door een tackle van achteren. Fonnyadt schiet op doel. Donovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brecska geeft een hoge lob. Lajber kopt de bal weg. Daar is Fredson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonnyadt verovert de bal door een tackle van achteren. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ... Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bragança speelt de bal door. Csiszár geeft de bal voor. Lajber heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap. Donovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Corregedor probeert naar een medespeler te passen. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Garamvölgyi rent richting de bal. Rîuleţ onderschept slim de pass. Rîuleţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 52%, Arkrektor 07 FC 48%.
Manchester FC Fehérvár - Arkrektor 07 FC 0:1

48e minuut.
Zębalski onderschept slim de pass. Zębalski passt de bal met de wreef. Bragança geeft een lange en hoge pass. Rîuleţ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester FC Fehérvár - Arkrektor 07 FC 1:1

57e minuut.
Rîuleţ is nu in balbezit. Brødsgård probeert naar een medespeler te passen. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bircan geeft de bal voor. Daar is Csiszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brødsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Brødsgård geeft de bal voor. Dankó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bragança kopt de bal weg. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó passt de bal in één keer door. Rîuleţ heeft problemen om de bal te vangen. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Corradini passt de bal in één keer door. Bircan heeft problemen om de bal te vangen. Bircan passt de bal met de wreef. Daar is Rîuleţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Arkrektor 07 FC 2:1

79e minuut.
Jedlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Brødsgård passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rîuleţ de bal. Rîuleţ haalt uit met een fantastische trap. Szeles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocskay onderschept slim de pass. Bocskay geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Galla met een sublieme pass. Brødsgård probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rîuleţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rîuleţ schiet op doel. Szeles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Brødsgård met een sublieme pass. Rîuleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán is nu in balbezit. Rîuleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Rîuleţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rîuleţ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meszesán. Rîuleţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Bircan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rîuleţ krijgt zijn hoofd ertegen. Szeles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 37%, Arkrektor 07 FC 63%.
Manchester FC Fehérvár - Arkrektor 07 FC 2:1