Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:05
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Platán Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15132
ASA964 Soroksár SC
x1 Tactiek 4-4-2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten adequate
adequate Passen solid
formidable Verdedigen good


19e minuut.
Evan kopt de bal weg. Skovsen is nu in balbezit. Váraljai onderschept slim de pass. Bendjedid verovert de bal door een tackle van achteren. Bendjedid draait met de bal, schiet en ... Parera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skovsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skovsen schiet op doel. Parera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 1:0

28e minuut.
Evan heeft problemen om de bal te vangen. Urbányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skovsen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Soroksár SC 2:0

33e minuut.
Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Galgóczi is nu in balbezit. Galgóczi met een sublieme pass. Weöres rent richting de bal. Weöres passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Weöres verovert de bal door een tackle van achteren. Weöres met een sublieme pass. Kasza is nu in balbezit. Kasza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Skovsen passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een lange en hoge pass. Skovsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skovsen draait met de bal, schiet en ... Parera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 55%, Soroksár SC 45%.
ASA964 - Soroksár SC 2:0

47e minuut.
Novicki speelt de bal door. Bendjedid is nu in balbezit. Bendjedid geeft een lange en hoge pass. Salazar geeft een lange en hoge pass. Evan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kasza bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mustafa met een sublieme pass. Dieci met een sublieme pass. Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay haalt uit met een fantastische trap. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Evan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evans. Evan raakt geblesseerd tijdens het duel. Quốc Thiện zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estevão kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kasza de bal onder controle te krijgen. Skovsen rent richting de bal. Skovsen draait met de bal, schiet en ... Parera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Weöres is nu in balbezit. Quốc Thiện geeft een hoge lob. Kasza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evan rent richting de bal. Evan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Novicki geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evans. Salazar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Quốc Thiện passt de bal in één keer door. Váraljai speelt de bal door. Kasza speelt de bal door. Marx rent richting de bal. Marx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kasza probeert naar een medespeler te passen. Dieci rent richting de bal. Met opzet legt Galgóczi zijn tegenspeler op de grond. Galgóczi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 48%, Soroksár SC 52%.
ASA964 - Soroksár SC 2:0