Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baráti Kör FC. ufhcsTC
532 Tactiek JM5212
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 68.8
good Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Chessio passt de bal zonder na te denken. Luketics probeert naar een medespeler te passen. Wessel rent richting de bal. Wessel passt de bal in één keer door. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:0

6e minuut.
Avallone is nu in balbezit. Avallone passt de bal in één keer door. Tytek is nu in balbezit. Tytek draait met de bal, schiet en ... Delmouzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:1

7e minuut.
Chessio is nu in balbezit. Chessio geeft een lange en hoge pass. Wessel probeert de bal aan de voet te houden. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tytek probeert de bal aan de voet te houden. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek onderschept slim de pass. Tytek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Nadiroğlu onderschept slim de pass. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jaskot geeft een hoge lob. MacRaith rent richting de bal. MacRaith passt de bal in één keer door. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen schiet op doel. Delmouzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Avallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Avallone passt de bal in één keer door. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:2

23e minuut.
Avallone geeft een lange en hoge pass. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chessio begaat een overtreding. Chessio krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Avallone passt de bal met de wreef. MacRaith rent richting de bal. MacRaith passt de bal met de wreef. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Delmouzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Avallone rent richting de bal. Avallone met een sublieme pass. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:3

40e minuut.
Daar is Wessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avallone verovert de bal door een tackle van achteren. Avallone speelt de bal door. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Milligan passt de bal met de wreef. MacRaith rent richting de bal. MacRaith passt de bal in één keer door. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 71%, ufhcsTC 29%.
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:4

46e minuut.
Haremza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu geeft de bal voor. Böőr is nu in balbezit. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen schiet op doel. Delmouzos bokst de bal weg. Daar is Chessio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek rent richting de bal. Tytek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Avallone geeft een hoge lob. Tytek kopt de bal weg. Böőr bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Delmouzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Milligan kopt de bal weg. Jaskot geeft de bal voor. Avallone met een sublieme pass. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel. Delmouzos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Doeltrap. Delmouzos trapt de bal weg. MacRaith kopt de bal weg. Leeuwen heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kósa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milligan zal de hoekschop nemen. Leeuwen krijgt zijn hoofd ertegen. Delmouzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Avallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Luketics begaat een overtreding. Avallone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuciel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Haremza is nu in balbezit. Haremza geeft de bal voor. Chessio heeft problemen om de bal te vangen. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Delmouzos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:5

80e minuut.
Avallone rent richting de bal. Avallone passt de bal met de wreef. Tytek rent richting de bal. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Delmouzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:6

90e minuut.
Luketics kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuciel zal de hoekschop nemen. Tytek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 61%, ufhcsTC 39%.
Baráti Kör FC. - ufhcsTC 1:7