Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Mycelium
Próba! Tactiek 4331
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 18
56 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Vágvölgyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeremiás rent richting de bal. Freiherr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freiherr krijgt een gele kaart. Jeremiás raakt geblesseerd tijdens het duel. Burkus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dobó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Mycelium 1:0

11e minuut.
Maury onderschept slim de pass. Maury geeft een hoge lob. Clemeno kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Dobó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Tasnádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaelani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tasnádi. Tasnádi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tasnádi geeft een hoge lob. Daar is Freiherr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Mycelium 2:0

32e minuut.
Bicskei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeremiás rent richting de bal. Anh Quân tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Quân krijgt een gele kaart. Jeremiás raakt geblesseerd tijdens het duel. Dusil met een snel genomen vrije trap. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Anh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremiás probeert naar een medespeler te passen. Clemeno geeft een hoge lob. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dobó niet meer kan verder spelen. Cizmă komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Anh Quân is nu in balbezit. Clemeno onderschept slim de pass. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 42%, Mycelium 58%.
Sásdi Angyalkák Fc - Mycelium 2:0

51e minuut.
Dusil geeft een lange en hoge pass. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno met een sublieme pass. Jeremiás rent richting de bal. Jeremiás haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Burkus rent richting de bal. Freiherr rent richting de bal. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus schiet op doel. Cizmă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Mycelium 3:0

62e minuut.
Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Totik rent richting de bal. Totik probeert naar een medespeler te passen. Zaelani rent richting de bal. Zaelani schiet op doel. Börcsök kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Freiherr geeft een lange en hoge pass. Vágvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi speelt de bal door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Anh Quân probeert de bal met de borst te controleren. Dusil verovert de bal door een tackle van achteren. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 41%, Mycelium 59%.
Sásdi Angyalkák Fc - Mycelium 3:0