Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csontrakó FC szuper FC
4-4-2 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 69.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Bichsel speelt de bal door. Raubner speelt de bal door. Rapšus is nu in balbezit. Rapšus geeft de bal voor. Sánchez Armas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Dudnic de bal. Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Rapšus probeert naar een medespeler te passen. Raubner heeft problemen om de bal te vangen. Raubner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik passt de bal in één keer door. Bolla rent richting de bal. Bolla draait met de bal, schiet en ... Apreotesei bokst de bal weg.

22e minuut.
Radan met een sublieme pass. Molina met een sublieme pass. Bolla is nu in balbezit. Bolla draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - szuper FC 1:0

23e minuut.
Plafko passt de bal zonder na te denken. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel geeft een lange en hoge pass. Raubner geeft een lange en hoge pass. Sánchez Armas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csontrakó FC - szuper FC 1:1

30e minuut.
Pedríquez is nu in balbezit. Pedríquez passt de bal zonder na te denken. Rapšus met een sublieme pass. Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas haalt uit met een fantastische trap. Halgas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bichsel kopt de bal weg. Daar is Plafko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarvas rent richting de bal. Plafko verovert de bal door een tackle van achteren. Plafko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Raubner is nu in balbezit. Raubner passt de bal in één keer door. Plafko rent richting de bal. Plafko haalt uit met een fantastische trap. Halgas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - szuper FC 1:2

39e minuut.
Miklos passt de bal met de wreef. Rapšus speelt de bal door. Raubner met een sublieme pass. Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas haalt uit met een fantastische trap. Halgas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dudnic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szarvas de bal. Bichsel geeft de bal voor. Sánchez Armas springt en kopt de bal. Halgas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - szuper FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 70%, szuper FC 30%.
Csontrakó FC - szuper FC 1:3

46e minuut.
Illert komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Raubner de bal. Raubner passt de bal met de wreef. Rapšus probeert naar een medespeler te passen. Plafko is nu in balbezit. Plafko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - szuper FC 1:4

53e minuut.
Bichsel rent richting de bal. Bichsel speelt de bal door. Raubner geeft de bal voor. Illert springt en kopt de bal. Halgas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - szuper FC 1:5

56e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski passt de bal met de wreef. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. Apreotesei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Plafko met een sublieme pass. Rapšus rent richting de bal. Rapšus speelt de bal door. Raubner is nu in balbezit. Raubner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rapšus met een sublieme pass. Loh probeert naar een medespeler te passen. Raubner probeert naar een medespeler te passen. Illert rent richting de bal. Illert draait met de bal, schiet en ... Halgas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Réti de bal onder controle te krijgen. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel met een sublieme pass. Plafko rent richting de bal. Plafko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Pomarańczawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomarańczawski passt de bal met de wreef. Molina met een sublieme pass. Bolla rent richting de bal. Bolla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla passt de bal zonder na te denken. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Raubner heeft problemen om de bal te vangen. Raubner geeft een hoge lob. Réti heeft problemen om de bal te vangen. Illert rent richting de bal. Illert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 61%, szuper FC 39%.
Csontrakó FC - szuper FC 1:5