Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:05
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Bak SE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16903
Bak SE Real Spartacus
RNN Tactiek V_433_korr
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
55 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Pandur is nu in balbezit. Drake onderschept slim de pass. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós geeft een hoge lob. Tanboğa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gere geeft een lange en hoge pass. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scorpo neemt de hoekschop. Pandur krijgt zijn hoofd ertegen. Impallommeni bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kriss met een snelle inworp. Drake rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Pandur haalt uit met een fantastische trap. Impallommeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Gere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margitay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reszeli Soós zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vásárhelyi rent richting de bal. Vásárhelyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 46%, Real Spartacus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bak SE - Real Spartacus 0:0

46e minuut.
Hári komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kadori geeft een hoge lob. Inworp. Scorpo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Józsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Koszta onderschept slim de pass. Koszta geeft een lange en hoge pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay geeft de bal voor. Vásárhelyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Real Spartacus 0:1

65e minuut.
Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpo rent richting de bal. Koszta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vlaisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vlaisavljević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sokol de bal. Hári rent richting de bal. Hári haalt uit met een fantastische trap. Impallommeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bak SE - Real Spartacus 1:1

90e minuut.
Buitenspel voor Vásárhelyi. Goede buitenspelval van de verdediging. Fenyvesi komt het veld opgelopen. Antall komt het veld opgelopen. Glöckner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 35%, Real Spartacus 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bak SE - Real Spartacus 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Daar is Scorpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scorpo met een sublieme pass. Vlaisavljević is nu in balbezit. Scorpo speelt de bal door. Józsi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Fenyvesi geeft de bal voor. Glöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckner geeft een hoge lob. Antall krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bak SE - Real Spartacus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 36%, Real Spartacus 64%.
Bak SE - Real Spartacus 1:2

106e minuut.
Drake geeft een hoge lob. Gil geeft een hoge lob. Antall kopt de bal weg. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Bercea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

108e minuut.
Dragóner kopt de bal weg. Kadori speelt de bal door. Koszta geeft de bal voor. Glöckner probeert de bal met de borst te controleren. Glöckner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

112e minuut.
Hári rent richting de bal. Hári schiet op doel. Sokol probeert de bal aan de voet te houden. Józsi is nu in balbezit. Józsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bak SE 38%, Real Spartacus 62%.
Bak SE - Real Spartacus 1:2