Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patying FC Sephiroth01
zúzóz Tactiek 2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Dan passt de bal in één keer door. Olajkár bereikt de bal nog maar net als eerste. Olajkár geeft een hoge lob. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. MacLennan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Pandurević is nu in balbezit. Hager maakt een afschuwelijke overtreding. Hager krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gorostiaga passt de bal zonder na te denken. Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik passt de bal met de wreef. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gorostiaga geeft een hoge lob. Rebecchi kopt de bal weg. Hajszán rent richting de bal. Hajszán draait met de bal, schiet en ... Borgulya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Sephiroth01 0:1

41e minuut.
Rebecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Rebecchi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bydłoń de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorostiaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Sephiroth01 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 59%, Sephiroth01 41%.
Patying FC - Sephiroth01 0:2

52e minuut.
Gorostiaga passt de bal met de wreef. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal met de wreef. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Mozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gorostiaga met een sublieme pass. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pihlaja-aho. Rebecchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krawężnik komt bij de bal en schiet. Borgulya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorostiaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Bydłoń kopt de bal weg. Dan geeft een hoge lob. Borgulya bokst de bal weg. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Sephiroth01 0:3

63e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gorostiaga de bal. Gorostiaga passt de bal zonder na te denken. Krawężnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Olajkár is nu in balbezit. Olajkár geeft een hoge lob. Mozer geeft een lange en hoge pass. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. Borgulya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mozer rent richting de bal. Mozer passt de bal zonder na te denken. Rebecchi met een sublieme pass. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mozer onderschept slim de pass. Mozer met een sublieme pass. Krawężnik speelt de bal door. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel. Borgulya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi schiet op doel. Borgulya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Sephiroth01 0:4

78e minuut.
Daar is Hager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal zonder na te denken. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
de Camargo kopt de bal weg. Vairavan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mozer. Mozer krijgt een gele kaart. Vairavan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vairavan kan niet meer verder spelen. Pavičić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 63%, Sephiroth01 37%.
Patying FC - Sephiroth01 0:4