Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csikavan FC FC. ATLETRIKÓ***
csete Tactiek Juve007
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Torres met de inworp. Như Khang rent richting de bal. Như Khang passt de bal met de wreef. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Varjas de bal onder controle te krijgen. Vojtekovszki rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. Kollega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

11e minuut.
Torres speelt de bal door. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang passt de bal in één keer door. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Vojtekovszki verovert de bal door een tackle van achteren. Posa is nu in balbezit. Pilon rent richting de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ... Kollega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vojtekovszki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:2

22e minuut.
Frei rent richting de bal. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Whitmore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. Kollega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

28e minuut.
Mendzorius geeft de bal voor. Như Khang kopt de bal weg. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore schiet op doel. Kollega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mice-Katine met een sublieme pass. Như Khang speelt de bal door. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa draait met de bal, schiet en ... Kollega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:4

39e minuut.
Như Khang passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Scándolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Như Khang de bal. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 87%, FC. ATLETRIKÓ*** 13%.
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:4

47e minuut.
Như Khang probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mice-Katine speelt de bal door. März rent richting de bal. Skalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skalski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Veress probeert naar een medespeler te passen. März is nu in balbezit. Skalski maakt een afschuwelijke overtreding. Skalski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Scándolo passt de bal in één keer door. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang passt de bal in één keer door. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Như Khang met een sublieme pass. Torres met een sublieme pass. Whitmore is nu in balbezit. Mice-Katine rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Whitmore is nu in balbezit. Pilon rent richting de bal. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon haalt uit met een fantastische trap. Kollega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mice-Katine probeert naar een medespeler te passen. März bereikt de bal nog maar net als eerste. März passt de bal in één keer door. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Torres met een snelle inworp. Như Khang is nu in balbezit. Như Khang geeft de bal voor. Pilon krijgt zijn hoofd ertegen. Kollega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Veress is nu in balbezit. Như Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Như Khang geeft een hoge lob. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:5

88e minuut.
Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een hoge lob. Posa kopt de bal weg. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csikavan FC 80%, FC. ATLETRIKÓ*** 20%.
Csikavan FC - FC. ATLETRIKÓ*** 0:5