Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Who Cares? Děti z Modré vsi
dab too Tactiek 442df
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Selezeanu rent richting de bal. Mattos onderschept slim de pass. Mattos met een sublieme pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Ringo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikulka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əşrəfov. Əşrəfov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hříbek met een harde bal richting middenveld. Signorelli kopt de bal weg. Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina onderschept slim de pass. Pružina haalt uit met een fantastische trap. Yankilevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Pružina rent richting de bal. Pružina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:1

19e minuut.
Nezmar met een sublieme pass. Louis rent richting de bal. Louis geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Yankilevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əşrəfov geeft een hoge lob. Selezeanu kopt de bal weg. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina draait met de bal, schiet en ... Yankilevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel. Yankilevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

24e minuut.
Klungelig pakt Lisjak de bal. Kryštof is nu in balbezit. Lisjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kryštof raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kryštof kan niet meer verder spelen. Tabanca komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orct tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orct krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lisjak is nu in balbezit. Lisjak passt de bal in één keer door. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:2

31e minuut.
von Prag geeft een lange en hoge pass. Lisjak is nu in balbezit. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Yankilevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:3

36e minuut.
Yankilevich trapt de bal weg van het doel. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Signorelli heeft problemen om de bal te vangen. Signorelli geeft een lange en hoge pass. Nelson krijgt zijn hoofd ertegen. Yankilevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gning geeft de bal voor. Mattos kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Signorelli rent richting de bal. Signorelli passt de bal in één keer door. Pružina heeft problemen om de bal te vangen. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pružina is nu in balbezit. Pružina geeft de bal voor. Nelson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:4

45e minuut.
Daar is Lónyay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pružina is nu in balbezit. Lisjak rent richting de bal. Pružina rent richting de bal. Pružina schiet op doel. Yankilevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 63%, Děti z Modré vsi 37%.
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:4

49e minuut.
Louis rent richting de bal. Louis geeft een hoge lob. Pružina rent richting de bal. Daar is Pružina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pružina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lónyay rent richting de bal. Pružina verovert de bal door een tackle van achteren. Pružina passt de bal zonder na te denken. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu begaat een overtreding. Nelson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əşrəfov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pružina heeft problemen om de bal te vangen. Pružina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Orct de bal. Orct geeft de bal voor. von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft de bal voor. Pružina springt en kopt de bal. Yankilevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kazhigaliev geeft de bal voor. Mattos kopt de bal weg. von Prag rent richting de bal. von Prag geeft een lange en hoge pass. Pružina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Orct probeert de bal aan de voet te houden. von Prag rent richting de bal. von Prag speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Furney probeert de bal met de borst te controleren. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos geeft een lange en hoge pass. Pružina is nu in balbezit. Pružina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:6

74e minuut.
Tremolada onderschept slim de pass. Tremolada geeft een lange en hoge pass. Nelson is nu in balbezit. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:7

76e minuut.
Kazhigaliev geeft een lange en hoge pass. Inworp. von Prag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Orct neemt vlug de vrije trap. Signorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorelli probeert naar een medespeler te passen. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mattos passt de bal met de wreef. von Prag rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orct. Orct krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. von Prag raakt geblesseerd tijdens het duel. Mattos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel. Yankilevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
von Prag speelt de bal door. Nelson is nu in balbezit. Selezeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Selezeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Selezeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Mattos met een snel genomen vrije trap. von Prag speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Louis onderschept slim de pass. Louis speelt de bal door. Pružina is nu in balbezit. Pružina haalt uit met een fantastische trap. Yankilevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:8

88e minuut.
Tabanca speelt de bal door. Klungelig pakt Gning de bal. Pružina onderschept slim de pass. Pružina schiet op doel. Yankilevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:9

89e minuut.
Mikulka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Furney de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Yankilevich probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pružina is nu in balbezit. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Pavelka komt het veld opgelopen. Krmpotić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Who Cares? 74%, Děti z Modré vsi 26%.
Who Cares? - Děti z Modré vsi 0:9