Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plzeň Devils AC Black Roses
424 Tactiek Cestovatel
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 46.3
outstanding Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Cuculiansky met een sublieme pass. Peippo is nu in balbezit. Peippo geeft een lange en hoge pass. Pomice rent richting de bal. Pomice geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kantner heeft problemen om de bal te vangen. Pomice rent richting de bal. Pomice speelt de bal door. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pomice geeft een lange en hoge pass. Ivanec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stádník de bal onder controle te krijgen. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić draait met de bal, schiet en ... Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Cuculiansky is nu in balbezit. Cuculiansky passt de bal met de wreef. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap. Degtiariov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pomice met een snelle inworp. Qiang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantner. Kantner krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kantner verovert de bal door een tackle van achteren. Kantner geeft de bal voor. Inworp. Pomice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qiang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qiang de bal. Qiang schiet op doel. Degtiariov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AC Black Roses 1:0

42e minuut.
Daar is Abigantus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stádník is nu in balbezit. Stádník geeft een hoge lob. Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Canay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Canay met de inworp. Stádník bereikt de bal nog maar net als eerste. Stádník geeft een hoge lob. Kuchtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchtiak draait met de bal, schiet en ... Pieniążek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 42%, AC Black Roses 58%.
Plzeň Devils - AC Black Roses 1:0

58e minuut.
Skalkotas speelt de bal door. Klungelig pakt Qiang de bal. Ivanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang onderschept slim de pass. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Peippo speelt de bal door. Abigantus speelt de bal door. Pomice rent richting de bal. Pomice draait met de bal, schiet en ... Degtiariov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - AC Black Roses 2:0

68e minuut.
Peippo geeft een hoge lob. Cuculiansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuculiansky passt de bal met de wreef. Qiang rent richting de bal. Qiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cuculiansky controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Neruda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 36%, AC Black Roses 64%.
Plzeň Devils - AC Black Roses 2:0