Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer Název týmu™
moje Tactiek 5d
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 65.5
average Schieten formidable
adequate Passen formidable
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Otruba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Välling de bal. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Název týmu™ 0:1

11e minuut.
Otruba passt de bal in één keer door. Osika is nu in balbezit. Osika passt de bal zonder na te denken. Humplík rent richting de bal. Humplík schiet op doel. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mašek met de inworp. Otruba met een sublieme pass. Mašek is nu in balbezit. Mašek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mašek met een sublieme pass. Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruba geeft een lange en hoge pass. Zábojník rent richting de bal. Zábojník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Osika rent richting de bal. Osika geeft een hoge lob. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník draait met de bal, schiet en ... Dempsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Název týmu™ 0:2

41e minuut.
Mašek is nu in balbezit. Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruba geeft een hoge lob. Humplík is nu in balbezit. Humplík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Název týmu™ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 70%, Název týmu™ 30%.
FC Kačer - Název týmu™ 0:3

48e minuut.
Osika passt de bal zonder na te denken. Välling is nu in balbezit. Zábojník verovert de bal door een tackle van achteren. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Mašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašek geeft een hoge lob. Osika kopt de bal weg. Mašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Osika met een snelle inworp. Välling speelt de bal door. Zábojník rent richting de bal. Zábojník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Potier rent richting de bal. Otruba onderschept slim de pass. Otruba geeft een hoge lob. Humplík is nu in balbezit. Humplík haalt uit met een fantastische trap. Dempsey bokst de bal weg.

64e minuut.
Zábojník controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Além neemt vlug de vrije trap. Anliker is nu in balbezit. Sochour verovert de bal door een tackle van achteren. Sochour geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zábojník is nu in balbezit. Klungelig pakt Zábojník de bal. Além legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zábojník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zábojník zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Anliker rent richting de bal. Mony onderschept slim de pass. Mony geeft een lange en hoge pass. Zábojník is nu in balbezit. Zábojník schiet op doel. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Humplík is nu in balbezit. D`Annunzio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humplík raakt geblesseerd tijdens het duel. Humplík neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Název týmu™ 0:4

87e minuut.
Inworp. Osika met de inworp. Zábojník rent richting de bal. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík schiet op doel. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mašek speelt de bal door. Otruba is nu in balbezit. Otruba probeert naar een medespeler te passen. Humplík rent richting de bal. Humplík schiet op doel. Dempsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - Název týmu™ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 63%, Název týmu™ 37%.
FC Kačer - Název týmu™ 0:5