Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 DNB KladnoCity
Bobo1 Tactiek abcd
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. Křeček is nu in balbezit. Křeček draait met de bal, schiet en ... Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:1

6e minuut.
Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jouza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:2

8e minuut.
Zitouni onderschept slim de pass. Zitouni speelt de bal door. Klungelig pakt Jouza de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:3

17e minuut.
Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet geeft een lange en hoge pass. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:4

18e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Pouchlý is nu in balbezit. Pouchlý geeft een hoge lob. Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Křeček geeft een hoge lob. Jouza is nu in balbezit. Jouza passt de bal met de wreef. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel. Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:5

21e minuut.
Fremr speelt de bal door. Daar is Drenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Plet speelt de bal door. Křeček rent richting de bal. Jouza is nu in balbezit. Jouza schiet op doel. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:6

26e minuut.
Plet bereikt de bal nog maar net als eerste. Plet passt de bal met de wreef. Jouza is nu in balbezit. Křeček rent richting de bal. Křeček schiet op doel. Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Plet passt de bal zonder na te denken. Jouza speelt de bal door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen. Houštecký bokst de bal weg.

31e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Rada de bal. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:7

34e minuut.
Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta passt de bal in één keer door. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft de bal voor. Křeček krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rada met een sublieme pass. Klungelig pakt Štorkán de bal. Nikodým geeft een lange en hoge pass. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Paal! Houštecký bokst de bal weg. Jouza kan de bal niet met de borst controleren. Houštecký bokst de bal weg. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:8

40e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:9

45e minuut.
Daar is Křeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rada bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jouza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 70%, DNB KladnoCity 30%.
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:9

46e minuut.
Jouza is nu in balbezit. Jouza passt de bal in één keer door. Nikodým met een sublieme pass. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Jouza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta met een sublieme pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:10

63e minuut.
Mujagič geeft een hoge lob. Nikodým geeft de bal voor. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ... Houštecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:11

78e minuut.
Daar is Křeček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křeček geeft de bal voor. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ... Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:12

82e minuut.
Mujagič rent richting de bal. Plet onderschept slim de pass. Plet geeft een hoge lob. Jouza rent richting de bal. Jouza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Blontrock passt de bal zonder na te denken. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolívar neemt de hoekschop. Jouza springt en kopt de bal. Houštecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rada onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:13

85e minuut.
Plet met een sublieme pass. Klungelig pakt Jouza de bal. Jouza passt de bal in één keer door. Křeček rent richting de bal. Křeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:14

88e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček met een sublieme pass. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ... Houštecký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 67%, DNB KladnoCity 33%.
FC Kanalpucky 69 - DNB KladnoCity 0:14