Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vyoraní krtci Eleven United
OFF křídlo Tactiek karamba
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 76
adequate Schieten brilliant
solid Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


15e minuut.
Bortel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kubatov de bal. Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Hanysek bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Kubatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trk bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys verovert de bal door een tackle van achteren. Thys geeft de bal voor. Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Psarros geeft een hoge lob. Thys kopt de bal weg. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ... Hanysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:1

24e minuut.
Bråkenhielm rent richting de bal. Bråkenhielm geeft de bal voor. Velebný kopt de bal weg. Thys rent richting de bal. Thys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Psarros geeft de bal voor. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... Hanysek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:2

32e minuut.
Bortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel passt de bal met de wreef. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ... Hanysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:3

34e minuut.
Psarros kopt de bal weg. Bortel rent richting de bal. Bortel passt de bal in één keer door. Velebný is nu in balbezit. Velebný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Olej met een sublieme pass. Bortel rent richting de bal. Bortel passt de bal in één keer door. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. Hanysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kubatov passt de bal met de wreef. Velebný rent richting de bal. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štolba de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Segers rent richting de bal. Segers geeft een hoge lob. Inworp. Bortel met de inworp. Kubatov geeft een hoge lob. Hanysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Štolba de bal. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Laibl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laibl krijgt een gele kaart. Velebný raakt geblesseerd tijdens het duel. Negomireanu neemt de penalty, wat een uithaal! Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vyoraní krtci 56%, Eleven United 44%.
vyoraní krtci - Eleven United 0:4

50e minuut.
Zezulák rent richting de bal. Bråkenhielm onderschept slim de pass. Bråkenhielm geeft de bal voor. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Banda is nu in balbezit. Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov met een sublieme pass. Klungelig pakt Thys de bal. Thys draait met de bal, schiet en ... Hanysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Psarros is nu in balbezit. Psarros geeft een hoge lob. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. Hanysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:5

66e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný is nu in balbezit. Negomireanu rent richting de bal. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Psarros probeert naar een medespeler te passen. Kubatov rent richting de bal. Kubatov passt de bal zonder na te denken. Thys rent richting de bal. Thys haalt uit met een fantastische trap. Hanysek bokst de bal weg. Thys is nu in balbezit. Thys schiet op doel. Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Laibl trapt de bal weg van het doel. Psarros kopt de bal weg. Kubatov probeert naar een medespeler te passen. Negomireanu is nu in balbezit. Negomireanu schiet op doel. Hanysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Hanysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov speelt de bal door. Klungelig pakt Thys de bal. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Psarros verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros geeft een lange en hoge pass. Thys kopt de bal weg. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu schiet op doel. Hanysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:6

77e minuut.
Bortel passt de bal zonder na te denken. Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov passt de bal in één keer door. Thys rent richting de bal. Thys draait met de bal, schiet en ... Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Psarros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubatov rent richting de bal. Kubatov passt de bal zonder na te denken. Psarros heeft problemen om de bal te vangen. Psarros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubatov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Psarros controleert de bal met de borst. Psarros geeft een lange en hoge pass. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vyoraní krtci - Eleven United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vyoraní krtci 65%, Eleven United 35%.
vyoraní krtci - Eleven United 0:7