Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Borussia Leipzig FC.Hurra
433 Tactiek ABS
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gaca rent richting de bal. Gaca passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:1

3e minuut.
Hasler met een sublieme pass. Cornelis speelt de bal door. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Baggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baggio trapt de bal weg van het doel. Cornelis kopt de bal weg. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Babaverdiyev speelt de bal door. Klungelig pakt Bertrands de bal. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Newport kan de bal niet met de borst controleren. Cornelis rent richting de bal. Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Gaca passt de bal in één keer door. Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baggio met een harde bal richting middenveld. Cornelis kopt de bal weg. Bertrands speelt de bal door. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gaca onderschept slim de pass. Ciocca rent richting de bal. Gaca onderschept slim de pass. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:2

32e minuut.
Gaca onderschept slim de pass. Gaca speelt de bal door. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Baggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:3

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornelis de bal onder controle te krijgen. Hasler rent richting de bal. Babaverdiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babaverdiyev krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hasler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasler passt de bal zonder na te denken. Babaverdiyev met een sublieme pass. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kokoszka geeft een lange en hoge pass. Merson kopt de bal weg. Cornelis probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Baggio trapt de bal weg van het doel. Bertrands is nu in balbezit. Bertrands passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gaca passt de bal met de wreef. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šedina probeert naar een medespeler te passen. Bertrands heeft problemen om de bal te vangen. Bertrands speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 74%, FC.Hurra 26%.
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:3

47e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. Baggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:4

49e minuut.
Baggio probeert naar een medespeler te passen. Cornelis kan de bal niet met de borst controleren. Cornelis passt de bal in één keer door. Gaca is nu in balbezit. Gaca draait met de bal, schiet en ... Baggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Babaverdiyev onderschept slim de pass. Babaverdiyev met een sublieme pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Baggio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

57e minuut.
Kędra speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion speelt de bal door. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:5

63e minuut.
Del Conte passt de bal met de wreef. Cornelis geeft een lange en hoge pass. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Bertrands passt de bal zonder na te denken. Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Babaverdiyev rent richting de bal. Babaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espinoza de bal. Gaca rent richting de bal. Gaca schiet op doel. Baggio bokst de bal weg.

81e minuut.
Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 0:6

87e minuut.
Kokoszka is nu in balbezit. Bertrands legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokoszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertrands met een sublieme pass. Newport kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 1:6

88e minuut.
Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 67%, FC.Hurra 33%.
VfB Borussia Leipzig - FC.Hurra 1:7