Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:16
  • Bekerwedstrijd: Deutschland Pokal
  • Stadion: ISOK
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16905
FC Sigmaringen FC Mucki Dunn
DEF TOTAL Tactiek 5-4-1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Cernîh passt de bal met de wreef. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges rent richting de bal. Pawianowski onderschept slim de pass. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Springer rent richting de bal. Bac onderschept slim de pass. Bac met een sublieme pass. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hauff schiet op doel. Luciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raugust rent richting de bal. Raugust schiet op doel. Serravalle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Mucki Dunn 0:1

28e minuut.
Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drasch is nu in balbezit. Pawianowski begaat een overtreding. Pawianowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Taborski passt de bal in één keer door. Ramirez rent richting de bal. Ramirez passt de bal zonder na te denken. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh schiet op doel. Sparbier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Bac probeert naar een medespeler te passen. Nothing is nu in balbezit. Nothing geeft een hoge lob. Hauff springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ramirez passt de bal in één keer door. Taborski geeft een lange en hoge pass. Nothing probeert naar een medespeler te passen. Hauff is nu in balbezit. Hauff schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 51%, FC Mucki Dunn 49%.
FC Sigmaringen - FC Mucki Dunn 0:1

46e minuut.
Taborski rent richting de bal. Taborski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pawianowski de bal onder controle te krijgen. Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase geeft een hoge lob. Soarès bokst de bal weg.

48e minuut.
Klungelig pakt Raugust de bal. Hauff is nu in balbezit. Serravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Raugust verovert de bal door een tackle van achteren. Raugust schiet op doel. Soarès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Nothing rent richting de bal. Nothing passt de bal met de wreef. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff schiet op doel. Soarès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Mucki Dunn 0:2

52e minuut.
Bac geeft een hoge lob. Cernîh rent richting de bal. Berges legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berges krijgt een gele kaart. Cernîh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawianowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ramirez kan de bal niet met de borst controleren. Nothing geeft de bal voor. Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff verovert de bal door een tackle van achteren. Hauff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Taborski neemt vlug de vrije trap. Cernîh kopt de bal weg. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski onderschept slim de pass. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Raugust speelt de bal door. Nothing is nu in balbezit. Nothing probeert naar een medespeler te passen. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nothing bereikt de bal nog maar net als eerste. Nothing passt de bal met de wreef. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff schiet op doel. Serravalle probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigmaringen - FC Mucki Dunn 0:3

86e minuut.
Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fignár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luciano de bal. Hauff rent richting de bal. Hauff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigmaringen 52%, FC Mucki Dunn 48%.
FC Sigmaringen - FC Mucki Dunn 0:3