Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SchalkerKreisel DÜSSELDORFER EG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Hofstätter is nu in balbezit. Hofstätter passt de bal zonder na te denken. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Kneuheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneuheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Keuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy probeert naar een medespeler te passen. Joerding rent richting de bal. Joerding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Roddeck geeft de bal voor. Kasselmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerding verovert de bal door een tackle van achteren. Joerding schiet op doel. Kadenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SchalkerKreisel - DÜSSELDORFER EG 0:1

39e minuut.
Beckenbauer passt de bal in één keer door. Schunke rent richting de bal. Kaffenberger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaffenberger krijgt een gele kaart. Schunke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Schunke kan niet meer verder spelen. Halata komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Barg is nu in balbezit. Joerding onderschept slim de pass. Keuler is nu in balbezit. Joerding is nu in balbezit. Joerding geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SchalkerKreisel 50%, DÜSSELDORFER EG 50%.
SchalkerKreisel - DÜSSELDORFER EG 0:1

51e minuut.
Poelmeyer onderschept slim de pass. Poelmeyer passt de bal met de wreef. Daar is Kalwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kneuheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneuheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ringlepp trapt de bal weg. Barg kopt de bal weg. Daar is Suhlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kneuheim rent richting de bal. Kneuheim schiet op doel. Mahl bokst de bal weg.

63e minuut.
Roddeck is nu in balbezit. Hofstätter onderschept slim de pass. Hofstätter met een sublieme pass. Kneuheim is nu in balbezit. Kneuheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Keuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Barg rent richting de bal. Barg passt de bal met de wreef. Kalwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SchalkerKreisel 26%, DÜSSELDORFER EG 74%.
SchalkerKreisel - DÜSSELDORFER EG 0:1