Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königsberg sw bredstedt
NERTW Tactiek 442
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Accursi geeft een hoge lob. Häsler probeert de bal aan de voet te houden. Reiz is nu in balbezit. Yardımeli verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nesterenko kopt de bal weg. Wewers heeft problemen om de bal te vangen. Reiz is nu in balbezit. Wewers verovert de bal door een tackle van achteren. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli passt de bal in één keer door. Kamenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewers onderschept slim de pass. Wewers schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli passt de bal zonder na te denken. Wewers rent richting de bal. Wewers draait met de bal, schiet en ... Mann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Nesterenko met de inworp. Yardımeli met een sublieme pass. Wewers rent richting de bal. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - sw bredstedt 1:0

18e minuut.
Magnaghi is nu in balbezit. Magnaghi met een sublieme pass. Yardımeli met een sublieme pass. Wewers is nu in balbezit. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Mann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - sw bredstedt 2:0

20e minuut.
Illge geeft een hoge lob. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko passt de bal in één keer door. Wewers rent richting de bal. Wewers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Reiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewers rent richting de bal. Wewers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagefeld probeert naar een medespeler te passen. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Wewers rent richting de bal. Wewers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. Mann speelt de bal door. Wewers rent richting de bal. Wewers schiet op doel. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Magnaghi rent richting de bal. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli passt de bal in één keer door. Wewers rent richting de bal. Wewers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Döcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Döcker passt de bal met de wreef. Daar is Häsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 22%, sw bredstedt 78%.
Königsberg - sw bredstedt 2:0

46e minuut.
Schmittinger speelt de bal door. Klungelig pakt Rothstein de bal. Wewers is nu in balbezit. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Magnaghi de bal onder controle te krijgen. Döcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Döcker passt de bal met de wreef. Wewers is nu in balbezit. Wewers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - sw bredstedt 3:0

52e minuut.
Wewers is nu in balbezit. Dana begaat een overtreding. Wewers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yardımeli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wewers rent richting de bal. Wewers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dana passt de bal zonder na te denken. Magnaghi rent richting de bal. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Wewers rent richting de bal. Wewers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Königsberg - sw bredstedt 4:0

60e minuut.
Accursi met een sublieme pass. Magnaghi is nu in balbezit. Magnaghi speelt de bal door. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wewers rent richting de bal. Yardımeli rent richting de bal. Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wewers is nu in balbezit. Wewers haalt uit met een fantastische trap. Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Accursi speelt de bal door. Wewers is nu in balbezit. Reiz rent richting de bal. Wewers verovert de bal door een tackle van achteren. Wewers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yardımeli passt de bal in één keer door. Accursi is nu in balbezit. Accursi speelt de bal door. Wewers is nu in balbezit. Wewers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Illge heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kamenisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Accursi de bal. Fern is nu in balbezit. Wewers is nu in balbezit. Wewers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königsberg 30%, sw bredstedt 70%.
Königsberg - sw bredstedt 4:0