Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau herdern
brrrr Tactiek 442- g
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
42.7 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten formidabel
matig Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze geeft een lange en hoge pass. Tombo kopt de bal weg. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna haalt uit met een fantastische trap. Mulde bokst de bal weg.

9e minuut.
Rakar geeft een hoge lob. Mirończuk kopt de bal weg. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna schiet op doel. Mulde bokst de bal weg.

14e minuut.
Stemmer kopt de bal weg. Rydlewicz rent richting de bal. Rydlewicz passt de bal met de wreef. Daar is Ullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ullmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Götze heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Götze krijgt een gele kaart. Szymiczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gravagna neemt de penalty, wat een uithaal! Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - herdern 0:1

31e minuut.
Lee onderschept slim de pass. Márquez onderschept slim de pass. Márquez geeft de bal voor. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berthier met de inworp. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Mulde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - herdern 0:2

44e minuut.
Daar is Ullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een hoge lob. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 51%, herdern 49%.
BSG Traktor Torgau - herdern 0:2

55e minuut.
Ullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thibaud de bal onder controle te krijgen. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rydlewicz is nu in balbezit. Vaško onderschept slim de pass. Vaško geeft de bal voor. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel. Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vaško geeft de bal voor. Rakar kopt de bal weg. Götze probeert de bal aan de voet te houden. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Götze rent richting de bal. Götze geeft een hoge lob. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek schiet op doel. Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - herdern 0:3

73e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Márquez geeft een lange en hoge pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Mulde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Äckerle passt de bal met de wreef. Berthier probeert de bal met de borst te controleren. Berthier passt de bal met de wreef. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Berthier passt de bal met de wreef. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek passt de bal zonder na te denken. Tombo rent richting de bal. Tombo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Micsoniu met een sublieme pass. Berthier kopt de bal weg. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna schiet op doel. Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - herdern 0:4

88e minuut.
Stemmer passt de bal in één keer door. Janeczko rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Gravagna is nu in balbezit. Gravagna draait met de bal, schiet en ... Mulde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Rydlewicz speelt de bal door. Berthier rent richting de bal. Berthier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szymiczek de bal. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... Mulde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tegeder heeft problemen om de bal te vangen. Gravagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - herdern 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 52%, herdern 48%.
BSG Traktor Torgau - herdern 0:5