Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 Stuttgarter Kickers
F3-1up Tactiek AllesNichts
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Kiprusoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprusoff speelt de bal door. Memering rent richting de bal. Memering haalt uit met een fantastische trap. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Szafarz met een sublieme pass. Ratyński met een sublieme pass. Soylu rent richting de bal. Soylu geeft een lange en hoge pass. Pacholski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Memering is nu in balbezit. Tomasek onderschept slim de pass. Tomasek geeft de bal voor. Pena rent richting de bal. Pena haalt uit met een fantastische trap. Zasusz bokst de bal weg. Nööjd rent richting de bal. Nööjd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 0:1

9e minuut.
Chişcanu geeft een hoge lob. Pacholski kopt de bal weg. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een lange en hoge pass. Pacholski springt en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
Ratyński speelt de bal door. Soylu geeft de bal voor. Yañez is nu in balbezit. Nööjd verovert de bal door een tackle van achteren. Nööjd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yañez passt de bal zonder na te denken. Paul kan de bal niet met de borst controleren. Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Memering rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Granel Martínez speelt de bal door. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Pacholski kopt de bal weg. Nööjd rent richting de bal. Nööjd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu is nu in balbezit. Pacholski is nu in balbezit. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena haalt uit met een fantastische trap. Zasusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena passt de bal met de wreef. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski schiet op doel. Zasusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 0:2

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm geeft een lange en hoge pass. Pacholski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Memering is nu in balbezit. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu geeft de bal voor. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 56%, Stuttgarter Kickers 44%.
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 0:2

46e minuut.
Butz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Luis Enrique met een snelle inworp. Aspholm is nu in balbezit. Ecos Falsos onderschept slim de pass. Ecos Falsos schiet op doel. Butz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 1:2

60e minuut.
Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu geeft de bal voor. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd draait met de bal, schiet en ... Zasusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 1:3

71e minuut.
Kiprusoff rent richting de bal. Kiprusoff passt de bal met de wreef. Abreu is nu in balbezit. Pacholski rent richting de bal. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Yañez rent richting de bal. Ratyński onderschept slim de pass. Ratyński passt de bal in één keer door. Nööjd is nu in balbezit. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 1:4

76e minuut.
Granel Martínez passt de bal in één keer door. Daar is Luis Enrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis Enrique speelt de bal door. Ecos Falsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecos Falsos haalt uit met een fantastische trap. Butz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luis Enrique neemt de hoekschop. Memering maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ratyński geeft een lange en hoge pass. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soylu. Zahariev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Yañez met een sublieme pass. Soylu probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski schiet op doel. Zasusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zahariev kopt de bal weg. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński passt de bal in één keer door. Luis Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zahariev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspholm met een snelle inworp. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 63%, Stuttgarter Kickers 37%.
Silver 47 - Stuttgarter Kickers 1:4