Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Duderstadt 09 Fortuna Hackentritt
Grund Tactiek F4-R1
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 64.1
incredible Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Karolek is nu in balbezit. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Uztunç rent richting de bal. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. D`hoker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uztunç krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Roche is nu in balbezit. Roche probeert naar een medespeler te passen. Hamsi probeert de bal aan de voet te houden. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hajda trapt de bal weg van het doel. Papalyan kopt de bal weg. Daubmeier rent richting de bal. Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Lam rent richting de bal. Sand verovert de bal door een tackle van achteren. Correyn begaat een overtreding. Sand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espejo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karolek met een sublieme pass. Papalyan is nu in balbezit. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:0

21e minuut.
Buchenrieder geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lam. Lam krijgt een gele kaart. Degli Esposti Fragola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espejo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Espejo speelt de bal door. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand rent richting de bal. Degli Esposti Fragola is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:1

26e minuut.
Lund probeert naar een medespeler te passen. Sand is nu in balbezit. Lund geeft een lange en hoge pass. Degli Esposti Fragola springt en kopt de bal. Hajda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:2

28e minuut.
Papalyan passt de bal in één keer door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Daubmeier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uztunç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papalyan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papalyan rent richting de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perlitz is nu in balbezit. Uztunç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perlitz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perlitz kan niet meer verder spelen. Kostelník komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Papalyan speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç passt de bal zonder na te denken. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan schiet op doel. Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sand passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola probeert de bal met de borst te controleren. Correyn rent richting de bal. Degli Esposti Fragola verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Hajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Sand is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:3

42e minuut.
Buchenrieder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sand de bal. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:4

43e minuut.
Roche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolek geeft een hoge lob. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hamsi passt de bal zonder na te denken. Buchenrieder geeft een hoge lob. Sand kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Hajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gözüaçık komt het veld opgelopen. Śmieszny komt het veld opgelopen. Espejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lund springt en kopt de bal. Hajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 52%, Fortuna Hackentritt 48%.
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:4

48e minuut.
Uztunç passt de bal zonder na te denken. D`hoker rent richting de bal. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny verovert de bal door een tackle van achteren. Roche geeft een hoge lob. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Papalyan rent richting de bal. Papalyan speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Moran met een sublieme pass. Karolek is nu in balbezit. Karolek passt de bal in één keer door. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Espejo passt de bal zonder na te denken. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Correyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lund heeft problemen om de bal te vangen. Lund geeft een hoge lob. Sand kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola draait met de bal, schiet en ... Hajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Moran passt de bal met de wreef. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Papalyan rent richting de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mayländer speelt de bal door. Klungelig pakt Śmieszny de bal. Śmieszny speelt de bal door. Degli Esposti Fragola rent richting de bal. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Karolek is nu in balbezit. Inworp. Karolek met de inworp. Papalyan rent richting de bal. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamsi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karolek neemt de hoekschop. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Karolek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalyan passt de bal met de wreef. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Espejo met een sublieme pass. Śmieszny speelt de bal door. Daar is Păun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sand onderschept slim de pass. Sand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sand rent richting de bal. Sand passt de bal in één keer door. Roche is nu in balbezit. Degli Esposti Fragola onderschept slim de pass. Degli Esposti Fragola schiet op doel. Hajda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 39%, Fortuna Hackentritt 61%.
Borussia Duderstadt 09 - Fortuna Hackentritt 1:4