Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSG 1899 Hoffenheim FC Burbach
4-3-3 Tactiek reli
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 64.9
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos geeft een hoge lob. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:1

6e minuut.
Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi speelt de bal door. Onciu rent richting de bal. Onciu schiet op doel. Gantenbrink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:2

12e minuut.
Erikçi rent richting de bal. Erikçi passt de bal zonder na te denken. Onciu rent richting de bal. Onciu draait met de bal, schiet en ... Gantenbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:3

16e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia passt de bal in één keer door. Erikçi geeft een hoge lob. Onciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:4

18e minuut.
Kancia kopt de bal weg. Skoumal kan de bal niet met de borst controleren. Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Plettenberg probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kancia geeft de bal voor. Jessberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:5

23e minuut.
Kaminis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminis met een sublieme pass. Kancia probeert de bal aan de voet te houden. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel. Gantenbrink bokst de bal weg.

23e minuut.
al-Hadary geeft een hoge lob. Kaminis met een sublieme pass. Klungelig pakt Onciu de bal. Onciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:6

29e minuut.
Pilkmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Skoumal rent richting de bal. Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia geeft een hoge lob. Metzelopoulos springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Erikçi is nu in balbezit. Erikçi passt de bal met de wreef. Kancia is nu in balbezit. Kancia geeft een hoge lob. Metzelopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Gantenbrink bokst de bal weg.

34e minuut.
Kaminis speelt de bal door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal in één keer door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink bokst de bal weg. Onciu is nu in balbezit. Onciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Metzelopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. al-Hadary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erikçi geeft een hoge lob. Onciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:7

38e minuut.
Kaminis heeft problemen om de bal te vangen. Kancia rent richting de bal. Kancia passt de bal met de wreef. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gantenbrink trapt de bal weg van het doel. Kancia kopt de bal weg. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Rommel de bal. Pilkmann speelt de bal door. Kancia met een sublieme pass. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pilkmann kopt de bal weg. Kancia is nu in balbezit. Kancia speelt de bal door. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Metzelopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ulkowski probeert naar een medespeler te passen. Kancia speelt de bal door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 76%, FC Burbach 24%.
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:8

47e minuut.
Ulkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ulkowski geeft de bal voor. al-Hadary bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos schiet op doel. Gantenbrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onciu is nu in balbezit. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Erikçi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erikçi met de inworp. Kancia geeft de bal voor. Onciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Jäpel de bal. Kancia rent richting de bal. Kancia passt de bal zonder na te denken. Onciu is nu in balbezit. Onciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Kancia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kancia geeft een hoge lob. Klungelig pakt al-Hadary de bal. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kancia met een sublieme pass. Szewczak onderschept slim de pass. Erikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikçi geeft een hoge lob. Onciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:9

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szewczak met een snelle inworp. Ulkowski met een sublieme pass. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kancia rent richting de bal. Kancia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skoumal de bal. Onciu is nu in balbezit. Onciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:10

65e minuut.
Onciu passt de bal zonder na te denken. Kaminis rent richting de bal. Kaminis geeft een lange en hoge pass. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:11

69e minuut.
Kaminis speelt de bal door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal zonder na te denken. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel. Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kancia kopt de bal weg. Kaminis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminis geeft een hoge lob. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel. Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
al-Hadary geeft een lange en hoge pass. Ferrer Martinez kopt de bal weg. Daar is Kaminis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminis geeft de bal voor. Onciu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
al-Hadary raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mächler komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ulkowski probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mächler. Mächler krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kalita is nu in balbezit. Kalita passt de bal zonder na te denken. Rovine is nu in balbezit. Dragoş verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erikçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kancia geeft de bal voor. Onciu krijgt zijn hoofd ertegen. Gantenbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:12

88e minuut.
Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal in één keer door. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skoumal is nu in balbezit. Onciu verovert de bal door een tackle van achteren. Onciu haalt uit met een fantastische trap. Gantenbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSG 1899 Hoffenheim 74%, FC Burbach 26%.
TSG 1899 Hoffenheim - FC Burbach 0:12