Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks FC Pest
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek 3Sturm
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
53.8 gemiddelde waardering 71.1
redelijk Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Hackländer rent richting de bal. Hackländer geeft een lange en hoge pass. De la Puente kopt de bal weg. Amorini rent richting de bal. Amorini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold is nu in balbezit. Mangold passt de bal zonder na te denken. Hiemer is nu in balbezit. Hiemer schiet op doel. Degenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Niewolski is nu in balbezit. Niewolski passt de bal met de wreef. Walseth geeft een hoge lob. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Vanden Borre heeft problemen om de bal te vangen. Amorini is nu in balbezit. Amorini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Terno geeft een hoge lob. Amorini kopt de bal weg. Majslak rent richting de bal. Majslak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC Pest 0:1

23e minuut.
Hackländer probeert naar een medespeler te passen. Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal zonder na te denken. Hiemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiemer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hafenecker rent richting de bal. Sierściuch onderschept slim de pass. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Niewolski passt de bal in één keer door. Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch speelt de bal door. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Korolainen is nu in balbezit. Korolainen passt de bal met de wreef. Hafenecker met een sublieme pass. Korolainen is nu in balbezit. Korolainen schiet op doel. Degenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sierściuch kopt de bal weg. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski speelt de bal door. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sykta onderschept slim de pass. Sykta geeft een hoge lob. Iwanowski kopt de bal weg. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini draait met de bal, schiet en ... Boden bokst de bal weg. Majslak rent richting de bal. Majslak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC Pest 0:2

42e minuut.
Iwanowski onderschept slim de pass. Iwanowski geeft een lange en hoge pass. Kolisnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolske komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 68%, FC Pest 32%.
White Cocks - FC Pest 0:2

46e minuut.
Koutsioubas komt het veld opgelopen. Christler komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch met een sublieme pass. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Boden probeert naar een medespeler te passen. De la Puente kopt de bal weg. Vanden Borre is nu in balbezit. Amorini verovert de bal door een tackle van achteren. Amorini haalt uit met een fantastische trap. Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De la Puente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwanowski kopt de bal weg. Amorini is nu in balbezit. Amorini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vanden Borre geeft een hoge lob. Inworp. Sierściuch met een snelle inworp. Walseth is nu in balbezit. Walseth geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC Pest 0:3

71e minuut.
Vanden Borre kopt de bal weg. Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch geeft een hoge lob. Majslak is nu in balbezit. Majslak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Koutsioubas probeert naar een medespeler te passen. De la Puente met een sublieme pass. Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackländer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC Pest 0:4

80e minuut.
Fabri passt de bal zonder na te denken. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch passt de bal met de wreef. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Terno neemt vlug de vrije trap. Hackländer heeft problemen om de bal te vangen. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap. Boden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - FC Pest 0:5

87e minuut.
Koutsioubas onderschept slim de pass. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold speelt de bal door. Hiemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiemer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vanden Borre rent richting de bal. Iwanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanowski geeft een hoge lob. Amorini rent richting de bal. Amorini haalt uit met een fantastische trap. Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap. Boden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 71%, FC Pest 29%.
White Cocks - FC Pest 0:5