Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid*Bucuresti Squadra Amaron
MID Tactiek TN DH AH
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.8 gemiddelde waardering 61
solid Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Strzelecki heeft problemen om de bal te vangen. Strzelecki passt de bal zonder na te denken. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel geeft een hoge lob. Mancosu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 0:1

6e minuut.
Condrea passt de bal in één keer door. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parisio. Parisio krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Schijvenaar passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal in één keer door. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 0:2

9e minuut.
Maszkiewicz passt de bal met de wreef. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea speelt de bal door. Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 0:3

20e minuut.
Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański verovert de bal door een tackle van achteren. Odolański geeft een hoge lob. Vinh rent richting de bal. Vinh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Parisio rent richting de bal. Condrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parisio raakt geblesseerd tijdens het duel. Parisio met een snel genomen vrije trap. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Bleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:3

25e minuut.
Maszkiewicz passt de bal in één keer door. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Papel met een sublieme pass. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:4

27e minuut.
Condrea passt de bal zonder na te denken. Papel rent richting de bal. Papel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mancosu de bal. Mancosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:5

36e minuut.
Odolański probeert de bal aan de voet te houden. Odolański geeft de bal voor. Mancosu kopt de bal weg. Vinh kan de bal niet met de borst controleren. Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:6

38e minuut.
Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz passt de bal met de wreef. Salazar met een sublieme pass. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Perenda probeert naar een medespeler te passen. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel passt de bal zonder na te denken. Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:7

40e minuut.
Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel is nu in balbezit. Papel passt de bal zonder na te denken. Mancosu rent richting de bal. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 61%, Squadra Amaron 39%.
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:8

46e minuut.
Seewald komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Maszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Condrea rent richting de bal. Condrea geeft een lange en hoge pass. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melgarejo stond buitenspel. Leispere neemt vlug de vrije trap. Parisio rent richting de bal. Seewald onderschept slim de pass. Seewald schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Jedynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel verovert de bal door een tackle van achteren. Papel met een sublieme pass. Seewald rent richting de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:9

53e minuut.
Klungelig pakt Wettergren de bal. Melgarejo rent richting de bal. Papel speelt de bal door. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz met een sublieme pass. Condrea is nu in balbezit. Condrea passt de bal in één keer door. Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:10

57e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal in één keer door. Condrea met een sublieme pass. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Parisio trapt de bal weg van het doel. Leispere controleert de bal met de borst. Leispere passt de bal met de wreef. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:11

60e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel speelt de bal door. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:12

64e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal zonder na te denken. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 1:13

66e minuut.
Manzato passt de bal in één keer door. Strzelecki is nu in balbezit. Strzelecki passt de bal met de wreef. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:13

70e minuut.
Jedynak probeert naar een medespeler te passen. Condrea rent richting de bal. Condrea passt de bal met de wreef. Papel is nu in balbezit. Papel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Maszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal in één keer door. Mancosu rent richting de bal. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:14

76e minuut.
Klungelig pakt Salazar de bal. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonitatibus geeft een hoge lob. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:15

77e minuut.
Manzato is nu in balbezit. Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een hoge lob. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:16

78e minuut.
Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski controleert de bal met de borst. Papel rent richting de bal. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Mancosu de bal. Szmak rent richting de bal. Mancosu onderschept slim de pass. Papel is nu in balbezit. Papel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid*Bucuresti 59%, Squadra Amaron 41%.
Rapid*Bucuresti - Squadra Amaron 2:17