Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Master RC Starshooter
343juniors Tactiek PIGNON
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Koyam speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. Béguin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wańdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter speelt de bal door. Gurdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Balatov verovert de bal door een tackle van achteren. Balatov speelt de bal door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurdev is nu in balbezit. Gurdev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal in één keer door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Béguin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:1

13e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Gurdev is nu in balbezit. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Koyam is nu in balbezit. Koyam geeft een lange en hoge pass. Jaume kopt de bal weg. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:2

20e minuut.
Bonnet onderschept slim de pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Béguin speelt de bal door. Daar is Dedieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez speelt de bal door. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:3

30e minuut.
Inworp. Burdisso komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adaś komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Balatov onderschept slim de pass. Balatov geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonnet de bal. Adaś is nu in balbezit. Adaś haalt uit met een fantastische trap. Béguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaume neemt de hoekschop. Adaś maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś schiet op doel. Béguin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wańdoch geeft de bal voor. Inworp. Jaume met de inworp. Adaś rent richting de bal. Adaś draait met de bal, schiet en ... Béguin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Bonnet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:4

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lassan met de inworp. Adaś rent richting de bal. Adaś draait met de bal, schiet en ... Béguin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:5

39e minuut.
Jaume geeft de bal voor. Dantschotter kopt de bal weg. Bonnet heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin bokst de bal weg. Adaś is nu in balbezit. Adaś schiet op doel. Béguin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaume zal de hoekschop nemen. Adaś is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaume zal de hoekschop nemen. Adaś krijgt zijn hoofd ertegen. Béguin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal met de wreef. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Adaś de bal. Adaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:6

42e minuut.
Jaume is nu in balbezit. Jaume geeft een lange en hoge pass. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 82%, RC Starshooter 18%.
U.S. Master - RC Starshooter 0:7

50e minuut.
Adaś rent richting de bal. Adaś speelt de bal door. Jędrusik is nu in balbezit. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Béguin met een harde bal richting middenveld. Dedieu is nu in balbezit. Dedieu probeert naar een medespeler te passen. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Kokosiński de bal. Lassan rent richting de bal. Lassan passt de bal zonder na te denken. Adaś is nu in balbezit. Adaś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez passt de bal met de wreef. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:8

61e minuut.
Jaume rent richting de bal. Jaume geeft een hoge lob. Dantschotter kopt de bal weg. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś haalt uit met een fantastische trap. Béguin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Jaume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Béguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:9

66e minuut.
Lassan speelt de bal door. Jaume is nu in balbezit. Jaume passt de bal in één keer door. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez passt de bal in één keer door. Bonnet rent richting de bal. Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:10

72e minuut.
Milton is nu in balbezit. Jaume onderschept slim de pass. Jaume met een sublieme pass. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lassan rent richting de bal. Adaś rent richting de bal. Adaś passt de bal in één keer door. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter schiet op doel. Béguin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Koyam geeft een hoge lob. Daar is Wańdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - RC Starshooter 0:11

80e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Téllez geeft een lange en hoge pass. Wańdoch kan de bal niet met de borst controleren. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Téllez is nu in balbezit. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Béguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. Daar is Wańdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaś verovert de bal door een tackle van achteren. Adaś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lassan rent richting de bal. Lassan passt de bal met de wreef. Jaume speelt de bal door. Adaś rent richting de bal. Adaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Koyam geeft de bal voor. Bonnet kopt de bal weg. Jaume speelt de bal door. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 78%, RC Starshooter 22%.
U.S. Master - RC Starshooter 0:11