Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOFRILAB FC FC Massilia
yoppp Tactiek minot4411*
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Ban speelt de bal door. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson passt de bal met de wreef. Kupkinas is nu in balbezit. Kupkinas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 1:0

18e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Panek maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferrero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 2:0

19e minuut.
Inworp. Španiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabiansson met een sublieme pass. Španiel geeft een hoge lob. Barbot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Španiel met een sublieme pass. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel. Goranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Španiel is nu in balbezit. Španiel passt de bal met de wreef. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Barbot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kopciuszko kopt de bal weg. Kupkinas is nu in balbezit. Kupkinas geeft de bal voor. Barbot is nu in balbezit. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Goranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kupkinas speelt de bal door. Španiel geeft een lange en hoge pass. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 3:0

32e minuut.
Ferrero rent richting de bal. Ferrero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panek met de inworp. Quirijnen geeft een hoge lob. Debray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 3:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pęski met een snelle inworp. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft een hoge lob. Ardan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Španiel met een sublieme pass. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot probeert naar een medespeler te passen. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Goranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 35%, FC Massilia 65%.
GOFRILAB FC - FC Massilia 3:1

53e minuut.
van der Heiden geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ardan stond buitenspel. Leprince neemt vlug de vrije trap. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Goranov met een harde bal richting middenveld. Španiel heeft problemen om de bal te vangen. Quirijnen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quirijnen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Španiel onderschept slim de pass. Španiel geeft een hoge lob. Barbot rent richting de bal. Barbot draait met de bal, schiet en ... Goranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 4:1

64e minuut.
Fabiansson passt de bal in één keer door. Kupkinas is nu in balbezit. Kupkinas met een sublieme pass. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson geeft de bal voor. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Goranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 5:1

78e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczuk geeft de bal voor. Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 6:1

83e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban geeft een lange en hoge pass. Avilocichin heeft problemen om de bal te vangen. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel. Goranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fabiansson geeft een hoge lob. Avilocichin probeert de bal met de borst te controleren. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Goranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - FC Massilia 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 32%, FC Massilia 68%.
GOFRILAB FC - FC Massilia 7:1