Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC DF TEAM
Curtis Tactiek 442 plat
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
49.4 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ucchino de bal. Ucchino schiet op doel. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mihăilescu passt de bal met de wreef. Zambrano rent richting de bal. Met opzet legt Cesaretto zijn tegenspeler op de grond. Cesaretto krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Cornett speelt de bal door. Bauer rent richting de bal. Bauer geeft een hoge lob. Livaja is nu in balbezit. Livaja draait met de bal, schiet en ... Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bušić speelt de bal door. Charlier rent richting de bal. Met opzet legt Jodar zijn tegenspeler op de grond. Jodar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Tempowski speelt de bal door. Vespucci rent richting de bal. Vespucci speelt de bal door. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Kargu de bal. Ucchino is nu in balbezit. Kargu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kargu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Charlier kopt de bal weg. Cesaretto is nu in balbezit. Mihăilescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihăilescu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Medoń geeft een lange en hoge pass. Desgranges probeert de bal met de borst te controleren. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Daar is Charlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vespucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

44e minuut.
Bauer probeert naar een medespeler te passen. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. Charlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 46%, DF TEAM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honda Lock SC - DF TEAM 0:0

57e minuut.
Tempowski is nu in balbezit. Tempowski geeft de bal voor. Angloma kan de bal niet met de borst controleren. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Angloma rent richting de bal. Angloma geeft een lange en hoge pass. Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino verovert de bal door een tackle van achteren. Ucchino haalt uit met een fantastische trap. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cesaretto rent richting de bal. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Desgranges geeft een lange en hoge pass. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bordes geeft een lange en hoge pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desgranges. Desgranges krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Charlier rent richting de bal. Charlier speelt de bal door. Mihăilescu is nu in balbezit. Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ucchino raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ucchino neemt zijn aanloop. Mendes bokst de bal weg. Paal! Tempowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bušić rent richting de bal. Picy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picy krijgt een gele kaart. Bušić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bauer met een snel genomen vrije trap. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu draait met de bal, schiet en ... Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tempowski de bal. Livaja rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cesaretto probeert de bal met de borst te controleren. Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu met een sublieme pass. Picy rent richting de bal. Picy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Desgranges is nu in balbezit. Angloma onderschept slim de pass. Angloma geeft een hoge lob. Ucchino rent richting de bal. Ucchino schiet op doel. Mendes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 51%, DF TEAM 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honda Lock SC - DF TEAM 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 43%, DF TEAM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honda Lock SC - DF TEAM 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 43%, DF TEAM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honda Lock SC - DF TEAM 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Ucchino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mendes bokst de bal weg.
---
Iasonidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
---
Livaja kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - DF TEAM 0:1
---
Cesaretto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honda Lock SC - DF TEAM 1:1
---
Zambrano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Béguin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. McArthur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - DF TEAM 2:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bušić neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Kargu neemt de penalty, wat een uithaal! McArthur bokst de bal weg.
---
Mihăilescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honda Lock SC - DF TEAM 2:2
---
Desgranges kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. McArthur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Charlier kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Bordes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. McArthur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Medoń legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tempowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - DF TEAM 3:2
---