Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vypereur FC Weenjoy
hup Tactiek new+
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona geeft de bal voor. Guillén kopt de bal weg. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel. Paal! Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Kousal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:1

10e minuut.
Uginović speelt de bal door. Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz onderschept slim de pass. Lisowicz speelt de bal door. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Muciek met een sublieme pass. Daar is Uginović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén schiet op doel. Kousal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muciek zal de hoekschop nemen. Guillén maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:2

29e minuut.
Muciek geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. Buselli heeft problemen om de bal te vangen. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:3

35e minuut.
Muciek passt de bal met de wreef. Eckart is nu in balbezit. Eckart passt de bal in één keer door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eckart speelt de bal door. Kousal speelt de bal door. Geantă kopt de bal weg. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. Credo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jean-Baptiste geeft een hoge lob. Muciek is nu in balbezit. Muciek passt de bal met de wreef. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 70%, FC Weenjoy 30%.
vypereur - FC Weenjoy 0:4

49e minuut.
Geantă speelt de bal door. Huff rent richting de bal. Ganza begaat een overtreding. Ganza krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Buselli kopt de bal weg. Wieruchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Huff rent richting de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buselli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz met een sublieme pass. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:5

56e minuut.
Karpenko is nu in balbezit. Karpenko geeft de bal voor. Muciek kopt de bal weg. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Huff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganza verovert de bal door een tackle van achteren. Ganza passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Karpenko geeft een hoge lob. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ... Eckart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Eckart kan de bal niet met de borst controleren. Jean-Baptiste rent richting de bal. Eckart verovert de bal door een tackle van achteren. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Kousal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:6

73e minuut.
Wieruchowski geeft een hoge lob. Ganza kopt de bal weg. Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović geeft een lange en hoge pass. Eckart is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muciek zal de hoekschop nemen. Guillén maakt een snoekduik en kopt de bal. Kousal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - FC Weenjoy 0:7

86e minuut.
Eckart passt de bal in één keer door. Lisowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz geeft een hoge lob. Muciek rent richting de bal. Muciek geeft de bal voor. Paal! Kousal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 65%, FC Weenjoy 35%.
vypereur - FC Weenjoy 0:7