Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Minots Etoile de Faye
4-3-2-1 Sap Tactiek Bunker
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Arzoglou met een sublieme pass. Jézéquel rent richting de bal. Jézéquel speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Licheński bokst de bal weg.

6e minuut.
Séry rent richting de bal. Séry met een sublieme pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 1:0

9e minuut.
Lenormand speelt de bal door. Dutruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutruel geeft een lange en hoge pass. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 2:0

11e minuut.
Dutruel rent richting de bal. Dutruel passt de bal met de wreef. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 3:0

14e minuut.
Séry met een sublieme pass. Wesely rent richting de bal. Brontini begaat een overtreding. Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Séry komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 4:0

18e minuut.
Séry rent richting de bal. Séry geeft de bal voor. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 5:0

21e minuut.
Arzoglou met een sublieme pass. Séry rent richting de bal. Séry passt de bal in één keer door. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg.

23e minuut.
Dutruel onderschept slim de pass. Dutruel probeert naar een medespeler te passen. Nicolas is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely draait met de bal, schiet en ... Licheński bokst de bal weg. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Jézéquel onderschept slim de pass. Jézéquel geeft een hoge lob. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 6:0

29e minuut.
Séry kopt de bal weg. Dutruel probeert de bal aan de voet te houden. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 7:0

30e minuut.
Wesely passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Séry de bal. Séry probeert naar een medespeler te passen. Dutruel is nu in balbezit. Dutruel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 8:0

39e minuut.
Dutruel verovert de bal door een tackle van achteren. Dutruel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wesely de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Licheński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Minots 25%, Etoile de Faye 75%.
Les Minots - Etoile de Faye 9:0

58e minuut.
Lenormand onderschept slim de pass. Lenormand geeft een hoge lob. Daar is Mrowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Dib onderschept slim de pass. Dib geeft de bal voor. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 10:0

61e minuut.
Capelle neemt vlug de vrije trap. Séry kopt de bal weg. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dutruel zal de hoekschop nemen. Licheński speelt de bal door. Lenormand kopt de bal weg. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry geeft de bal voor. Licheński bokst de bal weg.

66e minuut.
Licheński met een sublieme pass. Arzoglou kopt de bal weg. Séry is nu in balbezit. Séry geeft een lange en hoge pass. Wesely springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 11:0

68e minuut.
Paler passt de bal zonder na te denken. M`Bappé is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Dutruel rent richting de bal. Dutruel haalt uit met een fantastische trap. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dutruel onderschept slim de pass. Dutruel met een sublieme pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Séry probeert naar een medespeler te passen. Nicolas is nu in balbezit. Nicolas passt de bal met de wreef. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Licheński met een sublieme pass. Arzoglou kopt de bal weg. Séry is nu in balbezit. Séry geeft een hoge lob. Wesely krijgt zijn hoofd ertegen. Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk passt de bal met de wreef. Wollweber rent richting de bal. Wollweber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Minots - Etoile de Faye 11:1

87e minuut.
Arzoglou met de inworp. Séry geeft de bal voor. M`Bappé controleert de bal met de borst. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Brontini geeft een hoge lob. Arzoglou is nu in balbezit. Arzoglou passt de bal met de wreef. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Minots 16%, Etoile de Faye 84%.
Les Minots - Etoile de Faye 11:1