Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:18
  • Bekerwedstrijd: Coupe de France
  • Stadion: Aristote
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 35685
Le Juste Milieu JU
442 Tactiek wc-4-3-1-2-L4-3
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.6 gemiddelde waardering 64.4
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
Carrere speelt de bal door. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rambert krijgt een gele kaart. Catherine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuanzebe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tuanzebe verovert de bal door een tackle van achteren. Tuanzebe passt de bal met de wreef. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Curyl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 1:0

43e minuut.
Tuanzebe rent richting de bal. Bucur met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Piot springt en kopt de bal. Paal! Chimbonda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 39%, JU 61%.
Le Juste Milieu - JU 1:0

47e minuut.
Dmitriev is nu in balbezit. Carrere verovert de bal door een tackle van achteren. Carrere speelt de bal door. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuanzebe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 2:0

50e minuut.
Ferronato controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Forêt komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales passt de bal met de wreef. Flores probeert naar een medespeler te passen. Ferronato rent richting de bal. Ferronato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ferronato is nu in balbezit. Hubert speelt de bal door. Ferronato probeert naar een medespeler te passen. Piot rent richting de bal. Piot draait met de bal, schiet en ... Chimbonda bokst de bal weg.

54e minuut.
Hubert geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Piot rent richting de bal. Piot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Afet komt het veld opgelopen. Balogh komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Carrere bereikt de bal nog maar net als eerste. Forêt onderschept slim de pass. Forêt passt de bal zonder na te denken. Balogh is nu in balbezit. Balogh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flores zal de hoekschop nemen. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 2:1

68e minuut.
Carrere controleert de bal met de borst. van der Sluis is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh draait met de bal, schiet en ... Chimbonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Juste Milieu - JU 2:2

71e minuut.
Balogh is nu in balbezit. van der Sluis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balogh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chimbonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 2:3

75e minuut.
Hubert geeft een hoge lob. Bucur geeft een lange en hoge pass. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 2:4

77e minuut.
Afet is nu in balbezit. Lamia begaat een overtreding. Afet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wotte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Afet maakt een snoekduik en kopt de bal. Chimbonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Afet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dovbun. Afet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virransaari met een snel genomen vrije trap. Afet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Afet onderschept slim de pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Forêt rent richting de bal. Forêt passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Afet is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Forêt passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Afet maakt een snoekduik en kopt de bal. Chimbonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - JU 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 69%, JU 31%.
Le Juste Milieu - JU 2:5