Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE Nara Team United
dur3 Tactiek Le Boss
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.3 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Lévy geeft de bal voor. Bellanger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Landry de bal onder controle te krijgen. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grumellon passt de bal met de wreef. Bellanger rent richting de bal. Sonor maakt een afschuwelijke overtreding. Sonor krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lemar geeft een lange en hoge pass. Huber is nu in balbezit. Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Sonor draait met de bal, schiet en ... Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 0:1

26e minuut.
Lemerre rent richting de bal. Rohr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemerre raakt geblesseerd tijdens het duel. Landry met een snel genomen vrije trap. Firoud rent richting de bal. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:1

30e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut begaat een overtreding. Joseph raakt geblesseerd tijdens het duel. Landry met een snel genomen vrije trap. Michaux springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Gaubert de bal. Lemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemar geeft een hoge lob. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:2

34e minuut.
Thiebaut onderschept slim de pass. Rohr geeft een lange en hoge pass. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ... Brisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:3

45e minuut.
Harasimczuk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lévy de bal onder controle te krijgen. Lemar probeert naar een medespeler te passen. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 65%, Nara Team United 35%.
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:3

51e minuut.
Lévy probeert naar een medespeler te passen. Lemar is nu in balbezit. Lemar met een sublieme pass. Sonor is nu in balbezit. Sonor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Lévy passt de bal in één keer door. Grumellon met een sublieme pass. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor geeft de bal voor. Bijotat heeft problemen om de bal te vangen. Cantona rent richting de bal. Cantona haalt uit met een fantastische trap. Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemar neemt de hoekschop. Sonor rent richting de bal. Cantona is nu in balbezit. Cantona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bellanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Sonor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:4

59e minuut.
Landry onderschept slim de pass. Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy passt de bal in één keer door. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Deloffre speelt de bal door. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:5

69e minuut.
Thiebaut geeft een hoge lob. Gaubert onderschept slim de pass. Lemar kan de bal niet met de borst controleren. Lemar draait met de bal, schiet en ... Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Landry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy onderschept slim de pass. Lévy probeert naar een medespeler te passen. Sonor rent richting de bal. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:6

75e minuut.
Deloffre verovert de bal door een tackle van achteren. Deloffre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sonor de bal. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lévy rent richting de bal. Lévy probeert naar een medespeler te passen. Lemar rent richting de bal. Lemar geeft de bal voor. Klungelig pakt Huber de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grumellon neemt de hoekschop. Sonor maakt een snoekduik en kopt de bal. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:7

84e minuut.
Bellanger geeft de bal voor. Inworp. Jeannin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemar rent richting de bal. Lemar geeft de bal voor. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonor heeft problemen om de bal te vangen. Sonor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:8

88e minuut.
Grumellon rent richting de bal. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Deloffre speelt de bal door. Lemar heeft problemen om de bal te vangen. Lemar geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 75%, Nara Team United 25%.
FC DOM EN FORCE - Nara Team United 1:8