Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasma Cementeros Rabiosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cuberas de bal. Seoane onderschept slim de pass. Seoane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Santibáñez onderschept slim de pass. Del Angel begaat een overtreding. Del Angel krijgt een gele kaart. Santibáñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabañas komt bij de bal en schiet. Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Santibáñez passt de bal in één keer door. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 49%, Cementeros Rabiosos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasma - Cementeros Rabiosos 0:0

49e minuut.
Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Angel speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasma - Cementeros Rabiosos 0:1

65e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lavallén geeft de bal voor. Fierro kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Del Angel onderschept slim de pass. Del Angel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Del Angel met een sublieme pass. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez passt de bal met de wreef. Castillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasma 60%, Cementeros Rabiosos 40%.
Real Fantasma - Cementeros Rabiosos 0:1