Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Deshonradas Meraki
Normal Tactiek YOMANDOAQUI
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
22.1 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Estéves probeert de bal met de borst te controleren. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:1

12e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Gros is nu in balbezit. Gros passt de bal met de wreef. Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Riestra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Campagnuolo geeft de bal voor. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel. Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:2

24e minuut.
Guido geeft een hoge lob. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabrera de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campagnuolo neemt de hoekschop. Riestra kopt de bal weg. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salazar geeft een hoge lob. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:3

26e minuut.
Aranda met een sublieme pass. Daar is Estéves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Alvarado bokst de bal weg.

27e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros onderschept slim de pass. Gros passt de bal zonder na te denken. Riestra rent richting de bal. Riestra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Campagnuolo de bal. Campagnuolo geeft een lange en hoge pass. Riestra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler onderschept slim de pass. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves onderschept slim de pass. Estéves passt de bal met de wreef. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Campagnuolo met een snelle inworp. Salazar geeft een lange en hoge pass. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Campagnuolo met de inworp. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar passt de bal met de wreef. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Guido de bal onder controle te krijgen. Salazar speelt de bal door. Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Campagnuolo geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal. Gros passt de bal in één keer door. Riestra rent richting de bal. Riestra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Deshonradas 79%, Meraki 21%.
Gatos Deshonradas - Meraki 0:4

54e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar geeft een hoge lob. Riestra is nu in balbezit. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Roztoczański met een sublieme pass. Kessler speelt de bal door. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:5

62e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler passt de bal met de wreef. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:6

63e minuut.
Estéves passt de bal met de wreef. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kessler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cabrera de bal. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:7

72e minuut.
Inworp. Campagnuolo met een snelle inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een hoge lob. Gros maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kessler geeft een hoge lob. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra onderschept slim de pass. Riestra schiet op doel. Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:8

79e minuut.
Riestra onderschept slim de pass. Riestra passt de bal in één keer door. Kessler geeft een lange en hoge pass. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar passt de bal in één keer door. Gros is nu in balbezit. Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Batista geeft een hoge lob. Inworp. Campagnuolo met de inworp. Salazar geeft een lange en hoge pass. Riestra springt en kopt de bal. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gros draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riestra is nu in balbezit. Riestra draait met de bal, schiet en ... Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Meraki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Deshonradas 82%, Meraki 18%.
Gatos Deshonradas - Meraki 0:9