Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manzaneros de Puebla Pumas de C.U.
523 Tactiek temp70(2)
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Salas passt de bal met de wreef. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega is nu in balbezit. Bankowicz onderschept slim de pass. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Salas probeert de bal met de borst te controleren. Salas draait met de bal, schiet en ... Reynoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:1

15e minuut.
Lanza met een sublieme pass. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz passt de bal in één keer door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Reynoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:2

18e minuut.
Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski passt de bal in één keer door. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Reynoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:3

20e minuut.
Lanza rent richting de bal. Lanza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De la Vega de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ankowski kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal met de wreef. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:4

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Vega rent richting de bal. Bankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bankowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:5

34e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas speelt de bal door. Klungelig pakt Bankowicz de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reynoso met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bankowicz de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Reynoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Salas passt de bal in één keer door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Reynoso trapt de bal weg. Ankowski kopt de bal weg. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla rent richting de bal. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski geeft de bal voor. Bankowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manzaneros de Puebla 83%, Pumas de C.U. 17%.
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:5

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reynoso trapt de bal weg. Inworp. Varela met een snelle inworp. Ankowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:6

50e minuut.
Lanza rent richting de bal. Lanza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salas de bal. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lanza met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Reynoso trapt de bal weg. Lanza kopt de bal weg. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza geeft de bal voor. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:7

72e minuut.
Varela speelt de bal door. Lanza rent richting de bal. Lanza passt de bal in één keer door. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... Reynoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Salas controleert de bal met de borst. Salas geeft een hoge lob. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:8

83e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Bankowicz onderschept slim de pass. Bernal rent richting de bal. Bankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zurbriggen probeert naar een medespeler te passen. Arreola met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas passt de bal met de wreef. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. Reynoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manzaneros de Puebla 76%, Pumas de C.U. 24%.
Manzaneros de Puebla - Pumas de C.U. 0:8