Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Gordos FC Potatoes
Normal Tactiek Patatactica 3
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten formidable
poor Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Enoch rent richting de bal. Valadez onderschept slim de pass. Valadez passt de bal met de wreef. Coyote heeft problemen om de bal te vangen. Coyote schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:1

5e minuut.
Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez geeft een hoge lob. Izquierdo is nu in balbezit. Coyote rent richting de bal. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:2

6e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. Enoch is nu in balbezit. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Coyote rent richting de bal. Coyote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:3

8e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Máñez probeert naar een medespeler te passen. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:4

10e minuut.
Arias met een snelle inworp. Valadez geeft de bal voor. Izquierdo speelt de bal door. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega met de inworp. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Coyote is nu in balbezit. Coyote draait met de bal, schiet en ... Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Valadez de bal. Valadez passt de bal zonder na te denken. Jeréz rent richting de bal. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:5

15e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Varela is nu in balbezit. Varela speelt de bal door. Coyote is nu in balbezit. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Almirón trapt de bal weg. Rubio kopt de bal weg. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:6

20e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Coyote trapt de bal weg van het doel. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Coyote de bal onder controle te krijgen. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Valadez is nu in balbezit. Valadez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo passt de bal met de wreef. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote schiet op doel. Almirón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jeréz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:7

25e minuut.
Iturbide met een sublieme pass. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Coyote trapt de bal weg. Jeréz kopt de bal weg. Vizcarra heeft problemen om de bal te vangen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:8

33e minuut.
Enoch heeft problemen om de bal te vangen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote passt de bal met de wreef. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:9

36e minuut.
Valadez kopt de bal weg. Coyote rent richting de bal. Coyote onderschept slim de pass. Coyote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:10

38e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Máñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valadez raakt geblesseerd tijdens het duel. Varela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jeréz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rubio onderschept slim de pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft de bal voor. Valadez is nu in balbezit. Valadez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen. Coyote rent richting de bal. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:11

43e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Enoch rent richting de bal. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Almirón trapt de bal weg van het doel. Vega kopt de bal weg. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap. Almirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 89%, FC Potatoes 11%.
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:11

47e minuut.
Klungelig pakt Varela de bal. Varela speelt de bal door. Coyote rent richting de bal. Coyote draait met de bal, schiet en ... Almirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vega kopt de bal weg. Jeréz rent richting de bal. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz rent richting de bal. Jeréz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Varela passt de bal in één keer door. Daar is Vizcarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeréz rent richting de bal. Jeréz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Jeréz onderschept slim de pass. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Coyote rent richting de bal. Coyote schiet op doel. Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:12

62e minuut.
Coyote met een sublieme pass. Varela rent richting de bal. Varela passt de bal met de wreef. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Varela de bal. Varela speelt de bal door. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:13

67e minuut.
Izquierdo kopt de bal weg. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela probeert naar een medespeler te passen. Valadez rent richting de bal. Valadez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:14

70e minuut.
Inworp. Cabrera met een snelle inworp. Hongfu speelt de bal door. Coyote rent richting de bal. Coyote schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Jeréz rent richting de bal. Coyote rent richting de bal. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote is nu in balbezit. Coyote draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:15

74e minuut.
Varela speelt de bal door. Arias met een sublieme pass. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez is nu in balbezit. Valadez met een sublieme pass. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almirón speelt de bal door. Izquierdo kopt de bal weg. Jeréz rent richting de bal. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo passt de bal met de wreef. Varela speelt de bal door. Coyote is nu in balbezit. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Valadez kopt de bal weg. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal in één keer door. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:16

85e minuut.
Valadez is nu in balbezit. Valadez speelt de bal door. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. Almirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:17

87e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Varela probeert naar een medespeler te passen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel. Almirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:18

89e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Klungelig pakt Iturbide de bal. Jiménez is nu in balbezit. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valadez maakt een snoekduik en kopt de bal. Coyote heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote onderschept slim de pass. Coyote draait met de bal, schiet en ... Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Gordos 83%, FC Potatoes 17%.
Lobos Gordos - FC Potatoes 0:18