Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videal Juventud de Bernal
352 la cola no Tactiek 5 3 1 2
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Gross geeft een hoge lob. Cruzalta kopt de bal weg. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ... Llorián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 1:0

4e minuut.
Łopatka geeft een lange en hoge pass. Popov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bigoni kopt de bal weg. Janošek rent richting de bal. Janošek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Llanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Llanos geeft een hoge lob. Bigoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bigoni passt de bal in één keer door. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski passt de bal met de wreef. Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janošek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 1:1

19e minuut.
Gzowski met een sublieme pass. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka met een sublieme pass. Janošek is nu in balbezit. Janošek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tobler bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta geeft de bal voor. Johnson maakt een snoekduik en kopt de bal. Llorián werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Padula met een snelle inworp. Łopatka geeft een lange en hoge pass. Janošek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. Gilligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bigoni passt de bal in één keer door. Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Roos ... Strafschop! Roos krijgt een gele kaart. Janošek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bimbrowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gilligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janošek passt de bal zonder na te denken. Roos controleert de bal met de borst. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Gzowski de bal. Gzowski geeft een lange en hoge pass. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross draait met de bal, schiet en ... Llorián bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 61%, Juventud de Bernal 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 1:1

49e minuut.
Inworp. Mugri komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Akkurt komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mugri geeft een hoge lob. Tobler kopt de bal weg. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka geeft een hoge lob. Janošek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janošek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gross passt de bal zonder na te denken. Marovelli probeert naar een medespeler te passen. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Llorián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:1

59e minuut.
Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni passt de bal zonder na te denken. Janošek rent richting de bal. Janošek haalt uit met een fantastische trap. Gilligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:2

62e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Akkurt is nu in balbezit. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mugri kopt de bal weg. Bigoni heeft problemen om de bal te vangen. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Gilligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:3

69e minuut.
Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gzowski met de inworp. Popov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Padula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Janošek controleert de bal met de borst. Akkurt met een sublieme pass. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:4

74e minuut.
Łopatka passt de bal zonder na te denken. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Janošek de bal. Janošek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:5

81e minuut.
Żurawek geeft de bal voor. Klungelig pakt Roos de bal. Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Gilligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Mugri geeft de bal voor. Janošek krijgt zijn hoofd ertegen. Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:6

87e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Bigoni speelt de bal door. Janošek is nu in balbezit. Janošek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 62%, Juventud de Bernal 38%.
Sportivo Videal - Juventud de Bernal 2:7