Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chatran F.C Deportivo py
p.1 Tactiek 001
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Diniyev met een snelle inworp. Maes probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Cisneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Canizzaro onderschept slim de pass. Canizzaro met een sublieme pass. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Cisneiro bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Gintel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maes geeft een lange en hoge pass. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár haalt uit met een fantastische trap. Cisneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 55%, Deportivo py 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chatran F.C - Deportivo py 0:0

46e minuut.
Hirayama komt het veld opgelopen. Flechia komt het veld opgelopen. Szolomayer komt het veld opgelopen. Yazıcıoğlu komt het veld opgelopen. Ćirić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hirayama geeft een lange en hoge pass. Cisneiro probeert naar een medespeler te passen. Yazıcıoğlu kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Panicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vicente de bal. Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Yazıcıoğlu geeft de bal voor. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cisneiro bokst de bal weg.

59e minuut.
Ćirić probeert de bal met de borst te controleren. Ćirić geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Cisneiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Deportivo py 0:1

60e minuut.
Panicz is nu in balbezit. Panicz met een sublieme pass. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. Cisneiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Deportivo py 0:2

70e minuut.
Yazıcıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

71e minuut.
Maksić passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksić begaat een overtreding. Maksić krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Drugă passt de bal in één keer door. Ćirić is nu in balbezit. Ćirić passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Cisneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ciubotaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Hirayama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panicz rent richting de bal. Hirayama onderschept slim de pass. Hirayama geeft de bal voor. Cisneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisneiro speelt de bal door. Bălănescu kopt de bal weg. Irala heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Deportivo py 0:3

80e minuut.
Ćirić speelt de bal door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

84e minuut.
Hirayama passt de bal in één keer door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Canizzaro probeert de bal aan de voet te houden. Cisneiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gintel passt de bal met de wreef. Lippi is nu in balbezit. Peñalvert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peñalvert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 66%, Deportivo py 34%.
Chatran F.C - Deportivo py 0:3