Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. mardelvelez
RRDT Tactiek 2rct
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Martin kopt de bal weg. Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı passt de bal met de wreef. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas draait met de bal, schiet en ... Espot bokst de bal weg.

8e minuut.
Voivodas is nu in balbezit. Voivodas passt de bal met de wreef. Dell`Aquila geeft een lange en hoge pass. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Espot bokst de bal weg. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beauchamp kopt de bal weg. Täuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Täuber passt de bal met de wreef. Nenashev rent richting de bal. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pogončev met een sublieme pass. Dell`Aquila probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Siikaoja verovert de bal door een tackle van achteren. Siikaoja probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Täuber zal de hoekschop nemen. Nenashev kopt de bal weg. Guercini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bělehrádek verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatçı onderschept slim de pass. Tokatçı met een sublieme pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Siikaoja geeft een lange en hoge pass. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp geeft de bal voor. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Guercini speelt de bal door. Ayestas kopt de bal weg. Klungelig pakt Aimla de bal. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Täuber geeft de bal voor. Guercini met een sublieme pass. Ayestas kopt de bal weg. Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Domide met een snelle inworp. Täuber is nu in balbezit. Täuber geeft de bal voor. Nenashev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tokatçı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voivodas de bal. Ayestas rent richting de bal. Ayestas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - mardelvelez 0:1

37e minuut.
Beauchamp verovert de bal door een tackle van achteren. Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Nenashev heeft problemen om de bal te vangen. Siikaoja onderschept slim de pass. Siikaoja geeft de bal voor. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nenashev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Siikaoja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas rent richting de bal. Voivodas schiet op doel. Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pogončev probeert naar een medespeler te passen. Siikaoja met een sublieme pass. Beauchamp verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Voivodas de bal. Voivodas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 50%, mardelvelez 50%.
Excursio F. C. - mardelvelez 0:1

47e minuut.
Täuber probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dell`Aquila. Hüseynbəyli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hüseynbəyli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aimla onderschept slim de pass. Voivodas is nu in balbezit. Ayestas rent richting de bal. Ayestas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - mardelvelez 0:2

58e minuut.
Klungelig pakt Ayestas de bal. Siikaoja geeft een lange en hoge pass. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas schiet op doel. Paal! Inworp. Šemeginas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Siikaoja geeft de bal voor. Klungelig pakt Abusada de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap. Espot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - mardelvelez 0:3

71e minuut.
Doeltrap. Munkvold komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Muñoz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 44%, mardelvelez 56%.
Excursio F. C. - mardelvelez 0:3