Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inter de mdq Once Obreros
chacho 1 Tactiek Los del diome
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Brack speelt de bal door. Pezão is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos draait met de bal, schiet en ... Fagerås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 0:1

10e minuut.
Şahbazov geeft een hoge lob. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł passt de bal zonder na te denken. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jianu is nu in balbezit. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł geeft een lange en hoge pass. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fummelberg is nu in balbezit. Tolosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolosa speelt de bal door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stankov passt de bal in één keer door. Brack rent richting de bal. Bütünay bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack verovert de bal door een tackle van achteren. Brack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brack controleert de bal met de borst. Jianu onderschept slim de pass. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. Fagerås bokst de bal weg. Pezão onderschept slim de pass. Kołecki is nu in balbezit. Janota verovert de bal door een tackle van achteren. Janota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Fagerås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Brack onderschept slim de pass. Tolosa is nu in balbezit. Tolosa passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Janota rent richting de bal. Janota geeft een hoge lob. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł geeft een hoge lob. Campos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stankov kopt de bal weg. Pezão rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos schiet op doel. Fagerås werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 0:2

37e minuut.
Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Fagerås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 0:3

39e minuut.
Brack passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Pezão probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 0:4

40e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft een lange en hoge pass. Pezão heeft problemen om de bal te vangen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 82%, Once Obreros 18%.
inter de mdq - Once Obreros 0:5

46e minuut.
Kołecki is nu in balbezit. Stefanov onderschept slim de pass. Fummelberg maakt een afschuwelijke overtreding. Stefanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stefanov kan niet meer verder spelen. Kijewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buldrighini rent richting de bal. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kijewski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Bujor raakt geblesseerd tijdens het duel. Fummelberg met een snel genomen vrije trap. Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki met een sublieme pass. Buldrighini is nu in balbezit. Buldrighini schiet op doel. Kniaź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 1:5

53e minuut.
Porwoł is nu in balbezit. Porwoł geeft een hoge lob. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 1:6

55e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft een lange en hoge pass. Pezão heeft problemen om de bal te vangen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bütünay onderschept slim de pass. Tolosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tolosa speelt de bal door. Klungelig pakt Brack de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... Fagerås bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Buldrighini de bal. Kijewski rent richting de bal. Kijewski passt de bal zonder na te denken. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Suárez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov rent richting de bal. Stankov passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 1:7

69e minuut.
Porwoł met de inworp. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buldrighini bereikt de bal nog maar net als eerste. Čajan onderschept slim de pass. Čajan geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni onderschept slim de pass. Campos onderschept slim de pass. Campos probeert naar een medespeler te passen. Brack is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 1:8

82e minuut.
Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota geeft een lange en hoge pass. Daar is Pezão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack passt de bal in één keer door. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Janota verovert de bal door een tackle van achteren. Janota met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Fagerås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Once Obreros 1:9

89e minuut.
Brack kopt de bal weg. Klungelig pakt Pezão de bal. Pezão verovert de bal door een tackle van achteren. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. Fagerås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brack geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şahbazov kopt de bal weg. Daar is Brack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fummelberg begaat een overtreding. Fummelberg krijgt een gele kaart. Fey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gazzera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 78%, Once Obreros 22%.
inter de mdq - Once Obreros 1:9