Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC Sin Pimienta FC
Tactica N°1 Tactiek enganche
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
48.5 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Plesník speelt de bal door. Fernández Crespo geeft een hoge lob. Furtado is nu in balbezit. Trębicki onderschept slim de pass. Trębicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olszanecki kopt de bal weg. Lacraia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hejdo. Hejdo krijgt een gele kaart. Lacraia raakt geblesseerd tijdens het duel. Počuča zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trębicki kopt de bal weg. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

14e minuut.
Pekić geeft een hoge lob. Trębicki rent richting de bal. Pastoriza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pastoriza krijgt een gele kaart. Trębicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stoffelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

19e minuut.
Januszewski kopt de bal weg. Plesník speelt de bal door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera draait met de bal, schiet en ... Stoffelen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 0:1

30e minuut.
Speranskij geeft een hoge lob. Trębicki is nu in balbezit. Županski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Županski krijgt een gele kaart. Trębicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacraia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trębicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoffelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 0:2

33e minuut.
Pekić onderschept slim de pass. Pekić geeft de bal voor. Trębicki kopt de bal weg. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ... Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cuca is nu in balbezit. Cuca passt de bal zonder na te denken. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lacraia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lowe neemt de hoekschop. Hejdo rent richting de bal. Hejdo geeft een hoge lob. Cuca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Việt rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 66%, Sin Pimienta FC 34%.
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 1:2

46e minuut.
Furtado geeft de bal voor. Lacraia kopt de bal weg. Duisić heeft problemen om de bal te vangen. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stoffelen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lacraia onderschept slim de pass. Lacraia geeft de bal voor. Albera rent richting de bal. Albera haalt uit met een fantastische trap. Stoffelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trębicki stond buitenspel. Nadbrzeski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cuca passt de bal in één keer door. Olszanecki rent richting de bal. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Scher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 2:2

86e minuut.
Cuca met de inworp. Nadbrzeski rent richting de bal. Hejdo onderschept slim de pass. Hejdo passt de bal in één keer door. Olszanecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 51%, Sin Pimienta FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 46%, Sin Pimienta FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 2:2

110e minuut.
Tejedor geeft de bal voor. Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Cuca passt de bal met de wreef. Županski heeft problemen om de bal te vangen. Pajka geeft een lange en hoge pass. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ... Stoffelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

119e minuut.
Olszanecki met een snelle inworp. Lowe rent richting de bal. Lowe passt de bal met de wreef. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt schiet op doel. Scher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 58%, Sin Pimienta FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Albera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Trung Việt neemt de penalty, wat een uithaal! Scher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Trębicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Lowe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Scher bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lacraia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 2:3
---
Tejedor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Scher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 3:3
---
Pajka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
---
Cuca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Sin Pimienta FC 4:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Januszewski neemt zijn aanloop. Stoffelen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---