Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 Chusa Futbol Club
Tiki-Tiki2 Tactiek 532 izq
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
46.6 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten matig
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Oskierko speelt de bal door. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ayuso rent richting de bal. Ayuso met een sublieme pass. Alayes met een sublieme pass. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Liber verovert de bal door een tackle van achteren. Liber speelt de bal door. Daar is Tulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulis draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kosielnis kopt de bal weg. Netto rent richting de bal. Kalchev onderschept slim de pass. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Tulis rent richting de bal. Tulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ayuso met een sublieme pass. Branković is nu in balbezit. Hadžiabdić met een sublieme pass. Lisztes rent richting de bal. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rapace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Lisztes probeert de bal met de borst te controleren. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 27%, Chusa Futbol Club 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Ariete 2010 - Chusa Futbol Club 0:0

46e minuut.
Zubeldía geeft de bal voor. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko onderschept slim de pass. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Chusa Futbol Club 0:1

48e minuut.
Kosielnis passt de bal in één keer door. Ayuso rent richting de bal. Ayuso geeft de bal voor. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Hadžiabdić de bal. Branković is nu in balbezit. Branković passt de bal zonder na te denken. Lisztes rent richting de bal. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Oskierko probeert de bal aan de voet te houden. Liber rent richting de bal. Liber passt de bal zonder na te denken. Tulis is nu in balbezit. Tulis draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn bokst de bal weg.

54e minuut.
Hadžiabdić passt de bal in één keer door. Liber geeft een hoge lob. Tulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulis haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hadžiabdić rent richting de bal. Oskierko rent richting de bal. Hadžiabdić is nu in balbezit. Oskierko rent richting de bal. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Rapace bokst de bal weg.

63e minuut.
Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić passt de bal in één keer door. Wojciechowski rent richting de bal. Lisztes onderschept slim de pass. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oskierko passt de bal met de wreef. Daar is Kalchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosielnis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Rapace met een harde bal richting middenveld. Matiko kopt de bal weg. Tulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Chusa Futbol Club 0:2

80e minuut.
Hadžiabdić probeert naar een medespeler te passen. Allescia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oskierko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. Allescia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Oskierko verovert de bal door een tackle van achteren. Liber onderschept slim de pass. Liber passt de bal met de wreef. Tulis rent richting de bal. Tulis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tulis is nu in balbezit. Tulis draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 28%, Chusa Futbol Club 72%.
Club Atletico Ariete 2010 - Chusa Futbol Club 0:2