Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Tikos Buenoia FC
442 c Tactiek DLD4 P2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 64.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Craveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Craveiro geeft een hoge lob. Panković kopt de bal weg. Ribas rent richting de bal. Ribas geeft een lange en hoge pass. Enke bokst de bal weg. Daar is Szalay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Randa heeft problemen om de bal te vangen. Bolet onderschept slim de pass. Bolet geeft een hoge lob. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Passos onderschept slim de pass. Passos geeft de bal voor. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tabata geeft een lange en hoge pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szalay krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Ribas met een snelle inworp. Passos geeft een hoge lob. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Enke trapt de bal weg. Passos kan de bal niet met de borst controleren. Maśnica geeft een hoge lob. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. Rincon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha probeert naar een medespeler te passen. Craveiro speelt de bal door. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Enke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mineiro speelt de bal door. Craveiro is nu in balbezit. Craveiro speelt de bal door. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rincon trapt de bal weg van het doel. Crăciun kopt de bal weg. Scarone rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Craveiro rent richting de bal. Craveiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribas de bal. Ribas geeft een lange en hoge pass. Guerra krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 59%, Buenoia FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Tikos - Buenoia FC 0:0

46e minuut.
Pujol komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Szalay is nu in balbezit. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Iraola Sagama verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iraola Sagama. Iraola Sagama krijgt een gele kaart. Tabata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabata met een snel genomen vrije trap. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Enke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Crăciun de bal onder controle te krijgen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrotta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

64e minuut.
Daar is Humulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passos probeert naar een medespeler te passen. Craveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Craveiro geeft een lange en hoge pass. Guerra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Buenoia FC 0:1

65e minuut.
Salgado komt het veld opgelopen. Pepino komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Passos speelt de bal door. Ribas is nu in balbezit. Ribas passt de bal in één keer door. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Crăciun met een snelle inworp. Passos is nu in balbezit. Hejmej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hejmej krijgt een gele kaart. Passos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arbulú komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Enke trapt de bal weg van het doel. Randa kopt de bal weg. Mineiro is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Passos passt de bal in één keer door. Pujol onderschept slim de pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor. Zambrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Enke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pujol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salgado met de inworp. Passos geeft een lange en hoge pass. Pepino maakt een snoekduik en kopt de bal. Enke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Passos probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een lange en hoge pass. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Pepino is nu in balbezit. Pepino passt de bal met de wreef. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Enke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - Buenoia FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 61%, Buenoia FC 39%.
Los Tikos - Buenoia FC 0:2