Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Morumtri
On Demand Tactiek Generations 2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Remanso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Profiş rent richting de bal. Toti begaat een overtreding. Toti krijgt een gele kaart. Profiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Darcy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fährmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pereba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 1:0

5e minuut.
Pyrpasos probeert naar een medespeler te passen. Luz rent richting de bal. Luz passt de bal met de wreef. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Luz onderschept slim de pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto met een sublieme pass. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Remanso rent richting de bal. Pereba maakt een afschuwelijke overtreding. Pereba krijgt een gele kaart. Remanso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Remanso kan niet meer verder spelen. Valadão komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sanches geeft de bal voor. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Gawin rent richting de bal. Profiş onderschept slim de pass. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal zonder na te denken. Soeharto met een sublieme pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş draait met de bal, schiet en ... Fährmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 2:0

32e minuut.
Darcy probeert naar een medespeler te passen. Profiş rent richting de bal. Schneider is nu in balbezit. Profiş onderschept slim de pass. Profiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Toti probeert naar een medespeler te passen. Sanches is nu in balbezit. Barone onderschept slim de pass. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 2:1

42e minuut.
Sanches passt de bal zonder na te denken. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal in één keer door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 41%, Morumtri 59%.
FURRECA F.C - Morumtri 2:1

47e minuut.
Darcy speelt de bal door. Pereba rent richting de bal. Sacramento onderschept slim de pass. Sacramento geeft een lange en hoge pass. Barone krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sacramento kopt de bal weg. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei geeft een hoge lob. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... Fährmann bokst de bal weg.

69e minuut.
Darcy met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Pereba is nu in balbezit. Pereba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 3:1

85e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto passt de bal met de wreef. Pereba rent richting de bal. Pereba schiet op doel. Fährmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 4:1

86e minuut.
Tapia rent richting de bal. Tapia geeft een lange en hoge pass. Soeharto kopt de bal weg. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Darcy kopt de bal weg. Valadão met een sublieme pass. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ... Minasyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Morumtri 4:2

89e minuut.
Berendei kopt de bal weg. Darcy is nu in balbezit. Petkovic begaat een overtreding. Petkovic krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Inworp. Bragança met de inworp. Petkovic rent richting de bal. Petkovic geeft de bal voor. Barone springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minasyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 47%, Morumtri 53%.
FURRECA F.C - Morumtri 4:2