Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Vila Os Maneta
Ataque2024 Tactiek copa2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten formidable
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Herold is nu in balbezit. Cambieri begaat een overtreding. Herold raakt geblesseerd tijdens het duel. Assis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een lange en hoge pass. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen. Kuschler bokst de bal weg.

9e minuut.
Herold speelt de bal door. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuschler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 0:1

12e minuut.
Assis rent richting de bal. Assis geeft de bal voor. Klungelig pakt Woldseth de bal. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović schiet op doel. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Herold met een sublieme pass. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft de bal voor. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 0:2

26e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft een hoge lob. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft de bal voor. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold passt de bal zonder na te denken. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 0:3

33e minuut.
Herold met een snelle inworp. Butulan speelt de bal door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft een hoge lob. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 68%, Os Maneta 32%.
Estrela da Vila - Os Maneta 0:3

46e minuut.
Butulan rent richting de bal. Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan geeft een hoge lob. Kadović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 0:4

49e minuut.
Cambieri rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis speelt de bal door. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een lange en hoge pass. Kuschler bokst de bal weg.

53e minuut.
García Villar is nu in balbezit. García Villar geeft een hoge lob. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Kadović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Tonscheid is nu in balbezit. Kadović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kadović krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Bignami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Villar onderschept slim de pass. Timofeev begaat een overtreding. Timofeev krijgt een gele kaart. García Villar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matogrosso komt het veld opgelopen. Braga komt het veld opgelopen. Vitomir komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bocão kopt de bal weg. Vitomir is nu in balbezit. Herold onderschept slim de pass. Herold geeft een lange en hoge pass. Kadović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Inworp. Valverde komt het veld opgelopen. Sagaz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Braga is nu in balbezit. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaz onderschept slim de pass. Sagaz schiet op doel. Kuschler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 0:5

75e minuut.
Inworp. Pataxó komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bignami raakt geblesseerd tijdens het duel. Cambieri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vernola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Os Maneta 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 71%, Os Maneta 29%.
Estrela da Vila - Os Maneta 1:5