Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Bezerrinho
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30611
Sociedade Esportiva do Gama AFE SQUAD
Tatica 352 Tactiek Dugtrio
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 69.9
good Schieten incredible
adequate Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidaković. Lineker raakt geblesseerd tijdens het duel. Morvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lineker maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rokita is nu in balbezit. Rokita geeft een hoge lob. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:1

9e minuut.
Jalle rent richting de bal. Jalle speelt de bal door. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:2

13e minuut.
Kostrzewa probeert de bal aan de voet te houden. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker passt de bal met de wreef. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Leuci geeft de bal voor. Rokita probeert naar een medespeler te passen. Cabañero is nu in balbezit. Lineker rent richting de bal. Lineker draait met de bal, schiet en ... Palepšaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Trudnos verovert de bal door een tackle van achteren. Trudnos probeert naar een medespeler te passen. Valdo is nu in balbezit. Cabañero rent richting de bal. Cabañero schiet op doel. Palepšaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Telesio met een sublieme pass. Valdo rent richting de bal. Valdo passt de bal zonder na te denken. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kostrzewa rent richting de bal. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson speelt de bal door. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Telesio passt de bal zonder na te denken. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:3

27e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft de bal voor. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... Palepšaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:4

29e minuut.
Jalle probeert naar een medespeler te passen. Valdo is nu in balbezit. Valdo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lineker de bal. Lineker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:5

33e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidaković krijgt een gele kaart. Cabañero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morvan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Lineker rent richting de bal. Lineker passt de bal zonder na te denken. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 77%, AFE SQUAD 23%.
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:5

53e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. Jalle verovert de bal door een tackle van achteren. Jalle probeert naar een medespeler te passen. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel. Palepšaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Valdo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fierka. Valdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morvan met een snel genomen vrije trap. Lineker springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palepšaitis met een sublieme pass. Morvan speelt de bal door. Jalle met een sublieme pass. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lineker maakt een snoekduik en kopt de bal. Palepšaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Telesio rent richting de bal. Lahaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telesio raakt geblesseerd tijdens het duel. Telesio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valdo kopt de bal weg. Jalle rent richting de bal. Jalle geeft de bal voor. Lineker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Matov onderschept slim de pass. Lineker rent richting de bal. Valdo is nu in balbezit. Valdo haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:6

62e minuut.
Kostrzewa met de inworp. Rokita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita geeft een hoge lob. Lineker probeert de bal met de borst te controleren. Lineker schiet op doel. Palepšaitis bokst de bal weg.

64e minuut.
Morvan kopt de bal weg. Cabañero rent richting de bal. Vidaković is nu in balbezit. Cabañero onderschept slim de pass. Cabañero haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Palepšaitis met een harde bal richting middenveld. Telesio kopt de bal weg. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:7

68e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valdo de bal. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Palepšaitis speelt de bal door. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañero rent richting de bal. Cabañero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:8

75e minuut.
Jeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziński speelt de bal door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal zonder na te denken. Lineker rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simpson neemt de hoekschop. Lineker kopt de bal weg. Valdo is nu in balbezit. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Backor probeert naar een medespeler te passen. Morvan kan de bal niet met de borst controleren. Morvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Jalle de bal. Jalle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson passt de bal zonder na te denken. Lineker met een sublieme pass. Cabañero is nu in balbezit. Cabañero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rokita passt de bal met de wreef. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft de bal voor. Valdo maakt een snoekduik en kopt de bal. Palepšaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:9

87e minuut.
Tussi trapt de bal weg. Cabañero kopt de bal weg. Lineker rent richting de bal. Lineker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedade Esportiva do Gama 73%, AFE SQUAD 27%.
Sociedade Esportiva do Gama - AFE SQUAD 0:10