Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C Cruzeiro Futebol Clube
cfc 3 Tactiek RET 5-3-2 TIME
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 52
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Kabát kopt de bal weg. Del Valle probeert de bal met de borst te controleren. Palarz is nu in balbezit. Accioly is nu in balbezit. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

12e minuut.
Marsman kopt de bal weg. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Dodrescu begaat een overtreding. Itaqui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Itaqui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dodrescu probeert de bal aan de voet te houden. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento schiet op doel. Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:2

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Itaqui neemt de hoekschop. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:3

32e minuut.
Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Tenekeci met de inworp. Marsman geeft een hoge lob. Nascimento springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenekeci met een snelle inworp. Marsman geeft een hoge lob. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:4

42e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal zonder na te denken. Marsman geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Kretek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tenekeci is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kretek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 65%, Cruzeiro Futebol Clube 35%.
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:5

51e minuut.
Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano geeft de bal voor. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ... Kretek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Itaqui rent richting de bal. Itaqui geeft een lange en hoge pass. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci geeft een lange en hoge pass. Curty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vân Trung met een sublieme pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo rent richting de bal. Palarz verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Beglaryan heeft problemen om de bal te vangen. Mordko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faveri de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ... Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Laikmaa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vân Trung rent richting de bal. Sergipano onderschept slim de pass. Del Valle met een sublieme pass. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento rent richting de bal. Kretek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Marsman probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu rent richting de bal. Itaqui verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento rent richting de bal. Nascimento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 51%, Cruzeiro Futebol Clube 49%.
Carrapatos F.C - Cruzeiro Futebol Clube 0:6