Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandaguari FC Oliver Klube
SEVERINO_LAT Tactiek BBBE
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Maranzano rent richting de bal. Maranzano passt de bal met de wreef. Kérchy met een sublieme pass. Maranzano is nu in balbezit. Maranzano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Perišić probeert naar een medespeler te passen. Branco is nu in balbezit. Asamoah met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal in één keer door. Googlegol met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rigoni met de inworp. Turcanu rent richting de bal. Turcanu passt de bal met de wreef. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš bokst de bal weg.

27e minuut.
Kérchy speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales verovert de bal door een tackle van achteren. Bernales geeft de bal voor. Phillips geeft de bal voor. Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Asamoah probeert naar een medespeler te passen. Maranzano probeert naar een medespeler te passen. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Perišić met een snelle inworp. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Oliver Klube 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 47%, Oliver Klube 53%.
Mandaguari FC - Oliver Klube 0:1

46e minuut.
Ordoñez komt het veld opgelopen. bin Bdeir komt het veld opgelopen. Joa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rigoni rent richting de bal. Rigoni met een sublieme pass. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandaguari FC - Oliver Klube 1:1

61e minuut.
Rigoni is nu in balbezit. Rigoni passt de bal met de wreef. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Oliver Klube 2:1

74e minuut.
Googlegol speelt de bal door. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandaguari FC - Oliver Klube 2:2

80e minuut.
da Costa speelt de bal door. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria maakt een afschuwelijke overtreding. Olaria krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Maranzano met een sublieme pass. Bernales is nu in balbezit. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Oliver Klube 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 51%, Oliver Klube 49%.
Mandaguari FC - Oliver Klube 3:2