Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenebroso Clube Atlético Piracicaba
Mais Mid Tactiek 3BH LUCK
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.1 gemiddelde waardering 68.3
matig Schieten formidabel
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Della Monica speelt de bal door. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm speelt de bal door. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Klungelig pakt Vanenurm de bal. Vanenurm passt de bal zonder na te denken. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:1

9e minuut.
Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter verovert de bal door een tackle van achteren. Kranevitter draait met de bal, schiet en ... Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:2

14e minuut.
Ba is nu in balbezit. Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:3

17e minuut.
Ba passt de bal in één keer door. Chronas rent richting de bal. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:4

22e minuut.
Possobom geeft de bal voor. Kranevitter kopt de bal weg. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:5

24e minuut.
Ba rent richting de bal. Ba passt de bal in één keer door. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:6

26e minuut.
Vieira passt de bal met de wreef. Possobom rent richting de bal. Possobom met een sublieme pass. Daar is Kranevitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranevitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chronas speelt de bal door. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba met een sublieme pass. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom passt de bal zonder na te denken. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter schiet op doel. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:7

38e minuut.
Kranevitter is nu in balbezit. Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chronas verovert de bal door een tackle van achteren. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom draait met de bal, schiet en ... Khadam bokst de bal weg. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:8

40e minuut.
Vanenurm verovert de bal door een tackle van achteren. Vanenurm geeft een hoge lob. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter schiet op doel. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:9

42e minuut.
Klungelig pakt Possobom de bal. Possobom probeert naar een medespeler te passen. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter schiet op doel. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:10

45e minuut.
Ba kopt de bal weg. Klungelig pakt Kranevitter de bal. Vanenurm rent richting de bal. Vanenurm schiet op doel. Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 75%, Clube Atlético Piracicaba 25%.
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:11

51e minuut.
Ba probeert naar een medespeler te passen. Chronas is nu in balbezit. Chronas passt de bal met de wreef. Possobom is nu in balbezit. Possobom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Della Monica speelt de bal door. Daar is Vanenurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ... Khadam bokst de bal weg.

56e minuut.
Vieira geeft een hoge lob. Della Monica is nu in balbezit. Della Monica geeft de bal voor. Possobom probeert de bal met de borst te controleren. Possobom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Della Monica speelt de bal door. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm geeft de bal voor. Possobom is nu in balbezit. Possobom haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:12

63e minuut.
Vanenurm is nu in balbezit. Vanenurm passt de bal met de wreef. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:13

66e minuut.
Della Monica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanenurm probeert naar een medespeler te passen. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Possobom geeft een lange en hoge pass. Vanenurm maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ba probeert naar een medespeler te passen. Kranevitter heeft problemen om de bal te vangen. Kranevitter passt de bal zonder na te denken. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom draait met de bal, schiet en ... Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Possobom is nu in balbezit. Possobom schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:14

70e minuut.
Kotas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chronas heeft problemen om de bal te vangen. Chronas met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel. Khadam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:15

74e minuut.
Della Monica met een sublieme pass. Kotas rent richting de bal. Kotas passt de bal zonder na te denken. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. Khadam bokst de bal weg. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter passt de bal zonder na te denken. Possobom rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kotas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poutakidis kan de bal niet met de borst controleren. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. Khadam bokst de bal weg.

76e minuut.
Della Monica met een sublieme pass. Daar is Kotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotas probeert naar een medespeler te passen. Possobom is nu in balbezit. Possobom draait met de bal, schiet en ... Khadam bokst de bal weg.

78e minuut.
Oponente kopt de bal weg. Klungelig pakt Poutakidis de bal. Ba geeft een lange en hoge pass. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter schiet op doel. Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kotas geeft de bal voor. Possobom rent richting de bal. Possobom geeft een lange en hoge pass. Kotas rent richting de bal. Kotas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 76%, Clube Atlético Piracicaba 24%.
Tenebroso - Clube Atlético Piracicaba 0:16