Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
globeshotters Fc_Bayern München
3-5-2 Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
36.6 gemiddelde waardering 58.7
weak Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Peels geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muzár met de inworp. Skorupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hâldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Peels passt de bal met de wreef. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soria krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Armero geeft de bal voor. Bratu kopt de bal weg. Daar is Olek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek schiet op doel. Hâldan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - Fc_Bayern München 0:1

20e minuut.
Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Hâldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dessel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olek de bal. Olek draait met de bal, schiet en ... Hâldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka onderschept slim de pass. Skorupka geeft een hoge lob. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... Hâldan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witsel met de inworp. Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Olek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De Mol met een sublieme pass. Muzár rent richting de bal. Muzár passt de bal in één keer door. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Collard is nu in balbezit. Collard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorupka geeft een hoge lob. Hâldan bokst de bal weg. Bratu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Muzár geeft de bal voor. Klungelig pakt Hulsmans de bal. De Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek onderschept slim de pass. Olek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skorupka passt de bal zonder na te denken. Witsel speelt de bal door. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. Hâldan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Krasuski onderschept slim de pass. Krasuski geeft een lange en hoge pass. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Hâldan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 70%, Fc_Bayern München 30%.
globeshotters - Fc_Bayern München 0:1

52e minuut.
Daar is Witsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witsel geeft een hoge lob. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Hâldan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - Fc_Bayern München 0:2

53e minuut.
Hesters heeft problemen om de bal te vangen. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Collard is nu in balbezit. Bratu onderschept slim de pass. Bratu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mikosiak speelt de bal door. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft een hoge lob. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Muzár passt de bal zonder na te denken. Skorupka heeft problemen om de bal te vangen. Skorupka met een sublieme pass. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Muzár kan de bal niet met de borst controleren. Lieten maakt een afschuwelijke overtreding. Muzár raakt geblesseerd tijdens het duel. Skorupka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olek kopt de bal weg. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... Hâldan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - Fc_Bayern München 0:3

84e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak geeft een hoge lob. Bratu rent richting de bal. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - Fc_Bayern München 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 55%, Fc_Bayern München 45%.
globeshotters - Fc_Bayern München 0:4