Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint Coon and friends
aanvallend Tactiek Wonder Tweek
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 49.4
formidable Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Laczkó de bal onder controle te krijgen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor passt de bal met de wreef. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel. Metelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Groncik heeft problemen om de bal te vangen. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor met een sublieme pass. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cearense passt de bal in één keer door. Ngọc Huy speelt de bal door. Verbraken rent richting de bal. Begines verovert de bal door een tackle van achteren. Begines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Begines probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een lange en hoge pass. Daar is Ceulemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałkarz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kantor kopt de bal weg. Cearense controleert de bal met de borst. Cearense met een sublieme pass. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Coon and friends 0:1

13e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik onderschept slim de pass. Groncik passt de bal met de wreef. Begines is nu in balbezit. Begines haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Club Saint - Coon and friends 1:1

14e minuut.
Cearense heeft problemen om de bal te vangen. Cearense met een sublieme pass. Kantor speelt de bal door. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Laczkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Hùng geeft de bal voor. Begines springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ceulemans neemt vlug de vrije trap. Codrea kopt de bal weg. Ngọc Huy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dewit speelt de bal door. Laczkó is nu in balbezit. Laczkó passt de bal met de wreef. Việt Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hùng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Groncik speelt de bal door. Klungelig pakt Quesada de bal. Quesada met een sublieme pass. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines geeft de bal voor. Aelvoet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Begines rent richting de bal. Begines haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Coon and friends 2:1

37e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Grün geeft een hoge lob. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Coon and friends 3:1

39e minuut.
Quesada rent richting de bal. Quesada geeft de bal voor. Dewit kopt de bal weg. Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

41e minuut.
Laczkó met een snelle inworp. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng geeft de bal voor. Begines rent richting de bal. Begines schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 39%, Coon and friends 61%.
F.C. Club Saint - Coon and friends 3:1

52e minuut.
De Witte is nu in balbezit. Groncik onderschept slim de pass. Groncik passt de bal in één keer door. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz schiet op doel. Aelvoet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cearense rent richting de bal. Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense speelt de bal door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel. Metelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Leblond rent richting de bal. Leblond passt de bal in één keer door. Kantor probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Việt Hùng geeft de bal voor. Begines kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grün de bal onder controle te krijgen. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laczkó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Việt Hùng is nu in balbezit. Việt Hùng probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Laczkó met een snelle inworp. Việt Hùng speelt de bal door. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Aelvoet bokst de bal weg.

68e minuut.
Việt Hùng rent richting de bal. Dewit maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Hùng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laczkó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines verovert de bal door een tackle van achteren. Begines schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Coon and friends 4:1

71e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada speelt de bal door. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz schiet op doel. Aelvoet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cearense is nu in balbezit. Cearense heeft problemen om de bal te vangen. Cearense speelt de bal door. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Metelka bokst de bal weg.

84e minuut.
Dewit geeft een lange en hoge pass. Agnello heeft problemen om de bal te vangen. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Metelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Coon and friends 4:2

89e minuut.
Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines is nu in balbezit. Groncik rent richting de bal. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines schiet op doel. Aelvoet bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Việt Hùng neemt de hoekschop. Wałkarz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Hùng neemt de hoekschop. Wałkarz kopt de bal weg. Aelvoet bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 50%, Coon and friends 50%.
F.C. Club Saint - Coon and friends 4:2