Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KOEKOEK The Resistance
poging Tactiek verdomme 3
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
weak Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Bosschaert verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel onderschept slim de pass. Zuijderwijk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuijderwijk krijgt een gele kaart. Ştrudel raakt geblesseerd tijdens het duel. Yürekli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Socorro geeft een hoge lob. Balilaj is nu in balbezit. Evrard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evrard krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Smyrnios trapt de bal weg. Yürekli kopt de bal weg. Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Bundervoet met een snelle inworp. Ştrudel speelt de bal door. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:1

22e minuut.
Socorro onderschept slim de pass. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel geeft de bal voor. De Corte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:2

24e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel passt de bal met de wreef. De Corte is nu in balbezit. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft de bal voor. de Kogel heeft problemen om de bal te vangen. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Smyrnios bokst de bal weg.

30e minuut.
Paco probeert de bal met de borst te controleren. Evrard geeft een hoge lob. Socorro heeft problemen om de bal te vangen. Kossak is nu in balbezit. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet speelt de bal door. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel geeft de bal voor. Kossak maakt een snoekduik en kopt de bal. Smyrnios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:3

35e minuut.
Bundervoet met een snelle inworp. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. Daar is Kossak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Evrard met een snelle inworp. Yürekli speelt de bal door. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 84%, The Resistance 16%.
FC KOEKOEK - The Resistance 0:3

47e minuut.
Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel passt de bal in één keer door. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ... Smyrnios probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zuijderwijk verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyessy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Motten de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Goris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bundervoet passt de bal met de wreef. Yürekli speelt de bal door. Evrard is nu in balbezit. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:4

55e minuut.
Evrard met een snelle inworp. Ştrudel speelt de bal door. Kossak is nu in balbezit. Kossak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:5

56e minuut.
Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak is nu in balbezit. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Králik rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Králik rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Goris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Medgyessy is nu in balbezit. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel passt de bal zonder na te denken. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel passt de bal in één keer door. Kossak rent richting de bal. Kossak schiet op doel. Smyrnios bokst de bal weg. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Smyrnios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:6

70e minuut.
Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Evrard met een sublieme pass. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Kossak rent richting de bal. Kossak schiet op doel. Smyrnios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:7

82e minuut.
Ştrudel speelt de bal door. Bundervoet met een sublieme pass. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:8

84e minuut.
Yürekli is nu in balbezit. Yürekli geeft een hoge lob. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel. Smyrnios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bosschaert de bal. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ... Smyrnios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KOEKOEK - The Resistance 0:9

89e minuut.
de Kogel speelt de bal door. Motten geeft een hoge lob. Ciobănescu probeert de bal met de borst te controleren. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KOEKOEK 75%, The Resistance 25%.
FC KOEKOEK - The Resistance 0:9